Всі категорії
Додати товар

Мініатюра 14 р гель від шрамів і рубців derma e (сша)

210 грн
Опис

Мініатюра гель від шрамів і рубців Derma E (США) 14 р Унікальна суміш рослинних екстрактів допомагає зменшити видимість рубців (у тому числі з нерівним малюнком і знебарвленого) на шкірі, а також розгладити, заспокоїти і оздоровити шкіру. Гель містить алліцином (з цибулини ріпчастої цибулі), алантоїн і пантенолом (провітаміном B5), які допомагають помітно усунути сліди від шрамів і повернути шкірі здоровий вигляд. Також гель ефективний у боротьбі з іншими огрубениями шкіри, шрамами після опіків, так як у складі гелю одним з діючих речовин є пантенол. Нежирний гель з приємним запахом не залишає слідів на одязі. Гель прост в употреблении, невидимый на коже, имеет мягкую текстуру и отлично увлажняет кожу.

Гель не содержит продуктов животного происхождения, не тестирован на животных, 100% веган, в составе геля отсутствуют парабены, сульфаты, нефтепродукты, ланолин, глютен (клейковина), ГМО.

Применение: небольшое количество геля кончиками пальцев массажными движениями нанести на кожу. При наличии свежих шрамов наносить 2-3 раза в день на протяжении 8 недель. Для старых рубцов применять дважды в день на протяжении 3-6 месяцев.

Незалежні клінічні дослідження показали, що гель від шрамів і рубців значно покращує вигляд шкіри з рубцями лише після 4 тижнів регулярного використання. Результат використання набагато краще після 8 тижнів застосування. Склад: очищена вода, екстракт цибулини ріпчастої цибулі (Allium cepa) алліцин, гліцерин, алантоїн, пантенол (провітамін B5), карбомер, бета-аланін, феноксіетанол, етілгексілгліцерін, лавандова віддушка.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари