Всі категорії
Додати товар

Парфумований лосьйон для тіла bombshell

200 грн
Опис

Парфумовані лосьйони для тіла — це універсальний засіб. Універсальне тому, що воно виконує як функцію просочення шкіри корисними елементами, так і дарує споживачеві приємний аромат. Продукт з'явився зовсім недавно, але вже завоював повагу покупців за його незамінні властивості.

Унікальність складу
Лосьйон ніжно живить шкіру своїми елементами, надає еластичність, дбайливо зволожує й захищає від зовнішніх впливів.
Нотки аромата:
Ананас — тропічний фрукт, який містить у собі велику кількість корисних властивостей. Він має приємний запах, який віддалено схожий на вино.
Грейпфрут. Всім відомий цитрус, який вирізняється своєю гіркуватістю. У парфумерії легка гіркуватість надаватиме незвичайний аромат, що пахне.
Полуниця. Одна з найсмачніших літніх ягід. Вона не має сильного запаху, але в поєднанні з іншими нотками розкриється по-особливому.
Маракуя — ще один тропічний фрукт, який входить до складу лосьйону. У парфумерії він створює зволожувальний, легкий і незвичайний запах.
Танжерин — цитрус, який розглядається як підвид мандарина, але це окремий фрукт. Будь-які цитруси дають свіжі нотки та танжерин не виняток.
Квіти — жасмин, конвалія, орхідея, півонія.
Деревні ноти, дубовий мох — це саме те, що своїм звучанням нагадає ліс після зливи.
Червоні ягоди.
Мускус.
Фруктові та квіткові аромати лосьйону подарують ніжність квітів і корисні властивості фруктів.

Застосування
Щоб розкрити всі нотки аромату та подарувати шкірі корисні компоненти лосьйону, треба скористатися такими рекомендаціями:
Наносити лосьйон треба на попередньо очищене тіло. Бажано використовувати мило або гель для душу. Також разом із продуктом можна використовувати й інші засоби з догляду.
Парфумований лосьйон Victoria's Secret Bombshell наноситься на проблемні зони.
У зимові часи від сухості найчастіше страждають руки, засіб чудово впорається з погодними змінами та захистить шкірний покрив від подальших висихань. Щоб аромат тримається максимальна кількість часу, треба наносити його на зони, як-от: западини між ключицями, шия, ліктьові згини з внутрішньої сторони.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
milovidka
milovidka
Супер-продавець
Луцьк
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари