Всі категорії
Додати товар

Живильний лосьйон для тіла g&h goodness & health™ (400 мл)

525 грн
Опис

Насичений лосьйон для тіла, збагачений рослинними інгредієнтами, глибоко живить шкіру і підтримує її водний бар'єр.

Підживлюйте шкіру і підтримуйте її водний бар'єр за допомогою цього ніжного лосьйону для тіла, що містить бамбуковий водний комплекс, отримані з оливкової олії кераміди й олію білої чіа.

Переваги для вас

Миттєво живить і зменшує сухість шкіри завдяки маслу ши, роблячи її на вигляд і на дотик м'якшою, гладенькою і здоровішою.

Миттєво підвищує рівень зволоженості шкіри до 173 % і утримує вологу до 48 годин.

Підтримує відновлення й захист шкірного бар'єра завдяки керамідам, отриманим з оливкової олії.

Огортає вас зеленим фруктово-квітковим ароматом.

Швидко вбирається завдяки легкій нежирній, нелипкій формулі.

Чому він вам сподобається

Живильний лосьйон для тіла g&h – це легкий і розкішний спосіб догляду за шкірою, який дарує їй гарний вигляд і чудові відчуття. Збагачений рослинними компонентами, такими як бамбуковий водний комплекс, отримані з оливкової олії кераміди й олія білої чіа, цей нежирний лосьйон швидко вбирається, глибоко живлячи шкіру й роблячи її більш м'якою і зволоженою на вигляд і на дотик.

Наносьте як і коли вам потрібно і дозвольте фруктово-квітковому аромату огорнути тіло теплими й солодкими нотами персика і м'якими квітковими нотами ромашки. Натхненні природою аромати g&h Body Care створено на замовлення з використанням ретельно підібраних ефірних олій, які працюють в ідеальній гармонії, тому можна поєднувати різні продукти з колекцій Nourish, Refresh і Protect, створюючи власну ауру й особистий ритуал догляду за тілом.

З 1972 року люди в усьому світі довіряють бренду g&h, який пропонує м’які, безпечні й ефективні засоби догляду за тілом. Цей Живильний лосьйон для тіла продовжує традицію бренду g&h створювати для вас і ваших близьких високоякісну продукцію, якій можна довіряти.

Застосування

Наберіть потрібну кількість засобу на долоню.

Легкими масажними рухами нанесіть на шкіру.

Наносьте щодня, за потребою.

Уникайте контакту з очима.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 400мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження