Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Парфумований лосьйон для тіла victoria's secret bombshell sundrenched brand collection 200 мл

180 грн
Опис

Bombshell Sundrenched – це яскравий та свіжий квітково-фруктовий аромат, створений для енергійних та сміливих жінок. Кожен аромат від компанії Victoria's Secret має власну відмінну нотку і гарантовано зачарує шанувальників бренду.

Склад піраміди
Victoria's Secret Bombshell Sundrenched - це ексклюзивний та витончений жіночий парфумерний виріб преміум-класу. Неповторний аромат ідеально поєднує ноти квітів та фруктів, створюючи свіжий та ніжний букет запахів. Жіночність і чуттєвість цього парфуму, безперечно, вражають. Пахощі ідеально підходить для жінок, які звикли бути в центрі уваги та завжди виділятися з натовпу.

Перші ноти Bombshell Sundrenched представлені звучанням півонії.
У серці композиції розкривається екзотична квітка гуави.
Основні ноти — пісок, що надає спокусливості та тепло.

Цей парфумерний виріб стане чудовим подарунком для будь-якої жінки, яка цінує високу якість та вишуканий смак. Поєднання композиції, оригінальності та впізнаваності робить це звучання неповторним у будь-якій ситуації.

Переваги
Аромати можуть емоційно налаштувати та викликати певні асоціації. Парфумерна вода Bombshell Sundrenched не є винятком. Пахощі створює приємну атмосферу навколо своєї власниці і викликає позитивні емоції в оточуючих людей.
Головні особливості:

Унікальний аромат: композиція є незвичайною і пікантною пірамідою, яка ідеально передає енергію модних парижанок і огортає атмосферою свого аромату.

Тривалість запаху: Завдяки високим концентраціям якісних пахучих олій, запах залишається на шкірі до 12 годин.

Універсальність: Цей аромат підходить як для повсякденного використання, так і для особливих випадків завдяки своїй складній композиції та привабливому набору нот.

Наголошує на індивідуальності: захоплююча композиція виділить у своїй володарці індивідуальність і залишить незабутній слід.

Висока якість: Склад цього аромату включає тільки найякісніші інгредієнти, які надають унікальності та роблять стійким.

Bombshell Sundrenched - це ексклюзивний аромат, який можна придбати як для себе, так і як подарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари