Всі категорії
Додати товар

Лосьйон для тіла

355 грн
Опис

Молочко для тіла «Імбир і ваніль» відомого американського бренда Hempz подарує шкірі м'якість і ніжність. Такий розкішний вплив можливий завдяки збалансованій формулі та активним компонентам рослинного походження. Оскільки в складі немає парабенів та інших шкідливих інгредієнтів, продукт на 100 % веганський.

Завдяки легкій консистенції Hempz Tahitian Vanilla & Ginger Herbal Body Moisturizer без зусиль розподіляється і немов тане на епідермісі, наповнюючи його живильною вологою. Вишуканий ароматний дует з акордів насиченого і трохи різкуватого імбиру і витонченої солодкості ванілі буде радувати під час кожного застосування. Засіб розроблений на основі олії та екстракту насіння конопель, які вирізняються тонізувальними і відновлювальними властивостями. Цей компонент робить шкірний покрив більш пружним, знімає запалення, нормалізує гідробаланс. Екстракт кореня імбиру зволожує і надає епідермісу сяйва, а масло ши живить і запобігає втраті цінної вологи.

Спосіб застосування: нанести тонкий шар на добре очищену шкіру всього тіла. Особливо рекомендується застосовувати після кожного миття.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл
Класифікація:
Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення
Продавець
hepmz...
hepmzcosmetics
Супер-продавець
Харків
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари