Всі категорії
Додати товар

Зігріваючий бальзам для тіла " арома-спа. солодкі сни " avon 200ml.

150 грн -34% 100 грн
Опис

бальзам для тіла
-зігріває та зволожує
-відмінно підходить для використання взимку перед сном
-підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої

Avon Planet Spa The Sleep Ritual — це набір заспокійливих і розслаблюючих косметичних засобів для використання перед сном. Вони збагачені лавандою, приємний трав’яно-квітковий аромат якої допоможе Вам розслабитися та заспокоїти органи чуття. Крім того, лаванда допомагає заснути, завдяки чому косметика з лінії The Sleep Ritual підготує Вас до гарного сну.

Зігріваючий бальзам для тіла з лавандою та ромашкою Avon Planet Spa The Sleep Ritual підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої. Ідеально підходить для використання після вечірньої ванни або душу, щоб заспокоїтися перед сном. Ідеально підходить для осені та зими завдяки своїм зігріваючим властивостям.

Зігріваючий бальзам Avon Planet Spa The Sleep Ritual, крім розслаблюючих властивостей, інтенсивно зволожує та ідеально розгладжує шкіру. Косметичний засіб також заспокоює всі подразнення. Після використання шкіра оксамитово м’яка і шовковисто гладка.

Avon Planet Spa The Sleep Ritual має гелеву та прозору формулу, яка приємно розподіляється по шкірі. Залишає відчуття зігрівання до 30 хвилин після нанесення.

Спосіб використання Avon:

Нанесіть на суху шкіру масажними рухами. Мийте руки відразу після використання.

У наявності також сіль для ванни цієї серії -75 грн

Країна-виробник: Польща.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Зволоження
Продавець
marxman
marxman
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була