Всі категорії
Додати товар

Охолоджуючий крем-гель для суглобів від болю "хондроїтин форте"

279 грн
Опис

"Хондроїтин Форте" - крем-гель для суглобів, що допомагає позбутися болю, гальмує руйнування і сприяє регенерації хрящової тканини. Цей крем-гель має високий вміст хондроїтину (5%) і екстрактів рослин, що мають комбіновану дію на суглоби. Він допомагає зменшити запалення, відновити рухливість суглобів та гальмує руйнування хрящової тканини. Крем-гель має охолоджуючий ефект, що сприяє розслабленню м'язів і зменшує набряк. Рекомендований для лікування артрозів, артритів, травм суглобів та для відновлення після тренувань. Цей засіб є безпечним навіть при тривалому використанні.

Крем-гель використовувати 2-3 рази на день. Нанесіть масажними рухами на чисту шкіру проблемної ділянки та втирайте до повного вбирання.

Тільки для зовнішнього застосування. Для осіб із запальними та дегенеративними захворюваннями суглобів і хребця (у складі комплексного лікування). Після травм та оперативних втручань.
Має протизапальну і знеболювальну дію, стимулює відновлення хрящових поверхонь суглобів.

Для дітей до 12 років, при вагітністі і лактаціі – з обережністю і після консультації лікаря (ефективність і безпечність не досліджувались).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?