Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Заспокійливий зволожуючий гель для тіла з алое вера thalia, 250 мл

390 грн
Опис

Чи помічали ви, що ваша шкіра стає подразненою після депіляції воском або епіляції? Що після засмагання на пляжі або відвідування солярію вона пошкоджується? Що їй потрібне зволоження після кожного прийняття душу, походу до сауни та занять спортом? У будь-якій з цих ситуацій інтенсивний гель THALIA стане справжній порятунком для вашої шкіри! Адже завдяки вмісту 99% соку алое вера він миттєво відновлює, освіжає та глибоко зволожує епідерміс, повертаючи відчуття повного комфорту після першого застосування. Продукт відмінно живить та допомагає підтримувати природну регенерацію вашої шкіри. Зберігаючи природну структуру і м'якість шкіри, він забезпечує інтенсивний догляд за сухою, пошкодженою сонцем або схильною до появи подразнень шкірою. Алое вера, що є основним активним інгредієнтом відновлюючого та зволожуючого гелю THALIA, - це рослина африканського походження, яка налічує 400 різних видів. Описане єгиптянами як «рослина безсмертя», алое вера містить 20 мінералів, 18 амінокислот та 12 вітамінів у гелеподібному соку, що виділяється при надламуванні листя. Продукт не містить парабенів, парафінів і шкідливих для здоров‘я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання видавити невелику кількість гелю у долоню та розподілити по шкірі легкими рухами. Не змивати.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, пропіленгліколь, сік листя алое вера, феноксиетанол, триетаноламін, карбомер, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, бензофенон-3, віддушка, етилгексилгліцерин, лимонна кислота, сорбат калію, бензоат натрію, бісаболол, гліцерин, пантенол, CI 42051 (кислотний синій 3), CI 19140 (жовте 5 озеро).
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

Схожі товари