Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Liquid laser - рідкий лазер, крем для депіляції

99 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

засіб визнано одним з кращих з кількох причин:

ефективність цього складу можна порівняти з результатами лазерної епіляції. Це дійсно так за умови постійного використання продукту відповідно до інструкції виробника;
продукт разом забезпечує кілька ефектів:знеболює, знезаражує, очищає і зволожує дерму. Немає потреби купувати щось ще, як-то готуватися до процедури видалення волосся;
вартість DepiLove від волосся на зоні бікіні та інших частинах тіла може бути застосована для більшості дівчат. Вона не перевищує середньої ціни на якісну пасту для шугаринга або воскові смужки.
Це засіб здатний замінити більшість популярних способів депіляції за рахунок своєї дешевизни ефективності та універсальності.

Особливості продукту
Біосостав цікавий своєю ефективністю і простотою використання. Відгуки про крем Liquid Laser підтверджують, що він не агресивний, гіпоалергенний і нещадний до оброблюваних волосках.

Його основні властивості:
Знеболювальне. В процесі депіляції не виникає дискомфортних відчуттів;
Розслаблюючу. Завдяки поживними компонентами він зволожує шкіру, усуває роздратування;
Депілірующее. Основні компоненти складу руйнують волосяні стебла, пригнічують службу фолікулів;
Очищаючий. Продукт забезпечує максимальне розкриття пір, звільнення клітин від шлаків і токсинів, відлущування мертвих лусочок.
Склад
Ефективність даного продукту обумовлена не ексклюзивною технологією, а поєднанням унікальних компонентів. Основний склад крему Рідкий лазер від волосся на правиця тілі—це:

Діатоміат і ламінарія. Мікрочастинки першого компонента і екстракт другого здатні забирати теплову енергію людини, чим обумовлюється їх глибокий остуджують ефект;
Амарант, виноградні кісточки. Масла цих компонентів зволожують, живлять і заспокоюють епідерміс. Завдяки їм процеси клітинної регенерації виходять в кілька разів швидше;
Допоміжні компоненти (зазначені на упаковці). Саме вони діють як лазерний промінь, провокуючи загибель волосків і цибулин. Вони сприяє цілому припинення їх росту.
Правильне використання крему
Інструкція до продукту Рідкий лазер для депіляції проста:

Очистити шкіру і просушити;
Нанести і рівномірно розподілити крем, щоб були покриті всі видаляються волоски;
Тримати його на шкірі 5 хвилин;
Очистити шкіру за допомогою мочалки;
Якщо волоски жорсткі і видаляються нерівномірно, залиште ще на 2 хвилини.
Промити оброблену частину шкіри водою.
Заборонено тримати на шкірі більше 10 хвилин.
Виробник обіцяє через кілька процедур отримання абсолютно результату—повне видалення небажаних волосся складова частина захисного покриву у ссавців і їх предків (терапсиди) на тривалий період часу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари