Всі категорії
Додати товар

Твердий парфумований крем для тіла hillary parfumed oil bars

260 грн
Опис

Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

Твердий парфумований крем для тіла Hillary Parfumed Oil Bars Rodos

Hillary Cosmetics — Натуральна косметика високої якості ❤
Ласкаво просимо у світ натуральних косметичних продуктів Хілларі.

Мета Hillary Cosmetics, що-би всі косметичні продукти на твоїй полиці та полиці кожної дівчини країни мали тільки натуральну природу, і, на відміну від більшості засобів, неслі одночасно і користь для здоров'я, для організму загалом так і були максимально дієві насамперед за прямим косметичним призначенням.

Саме для ДІЇ та РЕЗУЛЬТАТУ проти застосування нашої косметики команда Hillary Cosmetics працює з найкращими в країні косметологами, технологами, трихологами, створюючи ІННОВАЦІОННІ РШЕПТУРИ натуральних продуктів насамперед для тебе.

Всі передові світові лабораторії, які розробляють косметичні інгредієнти вже понад 10 років майже не вдосконалюють косметичні продукти на основі застарілих продуктів родом із "хімічного" косметичного минулого.

Натомість найкращі уми та лабораторії світу, від великих корпоративних інститутів до сімейних вузькоспеціалізованих лабораторій працюють, синтезуючи щорічно та навіть щомісяця, суперсучасні, повністю органічні косметичні компоненти, які тепер за своїми властивостями навіть часто перевершують не тільки натуральні аналоги, розроблені на зарі популяризації натуральної косметики, але й насамперед багато косметичних продуктів на основі силіконів, парабенів, сульфатів і мікропластиків.

Команда Hillary

працює на вістря прогресу з найкращими європейськими організаціями, які розробляють і впроваджують органічні сполуки в косметику.

Ми використовуємо в рецептурах Hillary Cosmetics тільки найостанніші, досконалі, інноваційні розробки.

У багатьох продуктах Хілларі основні компоненти 2018, 2019 року. Саме тому Ви отримуєте за помірні гроші дійсно робочі інноваційні продукти з догляду.

Твердий парфумований крем для тіла Hillary Parfumed Oil Bars Rodos

Твердий парфумований крем HiLLARY — це унікальний продукт, у якому поєднуються корисні властивості природних складників з усього світу та вишукана парфумерна композиція. Надзвичайне живлення й дбайливе зволоження вашої шкіри поєднуються з тонким ароматом, який надовго залишиться з Вами після використання. Крем сприятливо впливає на інертну та мляву шкіру, дає тонізувальний і освіжний ефект. Використовується для догляду за проблемними зонами тіла, які мають схильність до зниження пружності. У складі засобу не міститься вода, його формула, збагачена лише натуральними оліями, інтенсивно зволожує шкіру, миттєво вбирається й проникає в усі шари дерми. Олія зберігає молодість, гладкість і здоров'я Вашої шкіри.

Спосіб застосування: невелику кількість олії розподілити на чисту суху шкіру. Може використовуватися як на все тіло, так і точково, на сухі зони шкіри, що потребують живлення.

Склад: какао-олія (Індезія), олія Ши (Буркана Фасо), кокосова олія (Таїланд), олія манго (Індія), парфумована композиція — лід, гранат, лотос, півонія, магнолія, юзу, мускус (Франція).

Умови зберігання: зберігати в прохолодному, сухому місці за температури від +5 до +25 °C.

Маса Нетто: 65 г

Зроблено в Україні

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари