Всі категорії
Додати товар

Крем універсальний знеболювальний фіто анальгетик нове життя/ ...

188 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

універсальний і знеболювальний крем фітоанальгетик на основі рослинної
сировини допомагає позбутися больових відчуттів у разі травм, ударів, розтяжок
зв'язок і запальних процесів на шкірі. Цілюща вінтергринова ефірна олія
допомагає зняти м'язові, артритічні та ревматичні болі. Використовується як
додатковий компонент під час лікування ревматизму. Ментол і камфора доповнюють
високоефективний склад крему своїм охолоджувальним ефектом і сприяють швидкому
оздоровленню. Крем фіто-анальгетик — це надійний засіб, який допомагає в
повсякденному житті.

ОБЪЕМ

80 мл

СКЛАД

вода демінералізована, стабілізатор, льону, жонкоста екстракт, ментол, кокоса
олія, безсмертника екстракт, арніки екстракт, верби екстракт, берези екстракт,
звіробою екстракт, вероніки екстракт, хвоща екстракт, прополісу екстракт,
куркуми червоного перцю олія, вінтергрина ефірна олія, ялівцю ефірна олія,
чорний перцю ефірна олія, полину ефірна олія, лаванди ефірна олія, лимона
ефірна олія, імбиральна ефірна олія, алантоїн, камфора, ПЕГ 40 (касторова
олія), цетилстеаріловий спирт, антисептик.

ПОКАЗАННЯ

допомагає позбутися больових відчуттів у разі травм, ударів, розтяжок зв'язок
і запальних процесів на шкірі.

СВІЙСТВА КОМПОНЕНТІВ

Вінтергрина ефірна олія — надає знеболювальну, антисептичну, протизапальну, протиревматичну дейсвію. Є найбільш корисним у разі гострих випадків ревматизму, розтягувань і невралгії. Застосовується у разі розтягування зв'язок і перенапруги м'язів. Знеболювальні властивості олії роблять його корисним під час спортивних травм, у разі зняття напруження та м'язового болю, викликані енергійними вправами. Також використовується для зупинки кровотечі, у разі фурункула, набряків, виразок, старих ран. Має зігрівальний і охолоджувальний ефект.

Ялівцю ефірна олія — має цілий комплекс терапевтичних властивостей: протиревматичним, антисептичним і тонізувальним. Ялівець сприяє регенерації клітин шкіри, загоює рани та виразки, перешкоджає росту рубцевої тканини. Після застосування олії підвищується пружність шкіри, ліквідується її в'ялість, млявість, нечистий колір і стомлений вигляд. Ефективно ефірна олія ялівцю у разі сильних фізичних навантажень, травм, розтягнень, подагри, ревматизму, артриту (відновлює еластичність хрящових сполук).

Чорного перцю ефірна олія — усуває проблеми опорно-рухової системи, наслідки фізичних перевантажень, травм і обморожень. Ефективно за всіх форм і різновидів артрозів, артритів, міозитів, невралгій, невритів. Стимулювальне та тонізувальне властивості дають змогу вмикати перець у засоби для спортсменів, він покращує м'язовий тонус.

Полині ефірна олія — має виражену бактерицидну властивість. Полин зовнішньо використовується як антимікробний, фунгіцидний, протибольовий і покращує кровообіг. У формі масажів і втирань олію використовують у разі ревматизму, судом, для поліпшення кровообігу, у разі грибкових уражень.

Лаванди ефірна олія — славиться своїми ранозагоювальними та регенерувальними властивостями та широко застосовується для швидкого загоєння ранок, порізів, саден, тріщин, опіків та інших пошкоджень шкірного покриву. Як знеболювальний засіб олія лаванди діє на м'язові, суглобові, кісткові болі та запалення, а також на судоми та застійні запалення. Водночас ефект від олії подвійний: він впливає комплексно, сприяючи зняттю стресу та реакцій, що викликаються хворобливими відчуттями, водночас чинячи сильний місцевий анестезувальний вплив.

Лімона ефірна олія — має знеболювальну, спазмолітичну, антисептичну, протизапальну дії. Лимонна олія має здатність загоювати тріщини на шкірі, відновлювати пошкоджені капіляри, а також допомагає у разі м'язових болів після фізичного навантаження, варикозної хвороби вен і ревматизму.

Імбиру ефірну олію — основними властивостями імбиру належить його здатність надавати протизапальний і антисептичний ефект. Його успішно застосовують для лікування захворювань опорно-рухового апарату, зокрема артриту, артрозу, різних ступенів розтягувань. Крім того, взаємодіючи зі шкірою,…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари