Всі категорії
Додати товар

Крем-бальзам для сухої шкіри з олією оливи bioaqua fanshilin moisture cream 170g

100 грн
Опис

Унікальна формула крему для тіла з активними природними компонентами й особлива текстура забезпечують інтенсивне відновлення й миттєве живлення ділянок шкіри, що потребують екстреного догляду, — рук, колін, ліктів, п'ят.

Виготовлений за паровою технологією крем являє собою ідеальне поєднання натуральних компонентів, які під впливом пари на високій швидкості розчиняються та змішуються між собою, утворюючи в результаті текстуру, яка здатна проникати в найглибші шари шкіри.
Базовий комплекс рослинних олій — оливи, ши, кокоса, що насичують шкіру необхідними для її здоров'я жирними кислотами, сприяє регенерації клітин епідермісу, глибокому зволоженню, живленню, усуненню сухості, пом'якшенню.
Розкішна олія зеленої оливи з високим вмістом олеїнової кислоти та вітамінами А, В і Е, живить, омолоджує та відновлює шкіру. Завдяки D-пантенолу волога утримується у верхніх шарах, гарантуючи додаткове зволоження.
Екстракт солодки сприятливо впливає на стан шкіри, купуючи запальні процеси та знімаючи лущення.
Спосіб застосування: нанесіть рясно на чисту шкіру, втирайте масажними круговими рухами. Для досягнення максимального результату використовуйте крем двічі на день. Відчутний ефект проявиться впродовж 14 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
lenapoznanska
lenapoznanska
Кропивницький
Була

Схожі товари