Всі категорії
Додати товар

Універсальний крем для шкіри skin food

290 грн -14% 250 грн
Опис

Склад крему для сухих і ороговілих ділянок шкіри "Скін фуд" винайшли ще 1926 року фахівці відомої косметичної марки Weleda. Цей косметичний продукт є ідеальним для дуже сухої шкіри. Крем може здатися дуже жирним, але він швидко вбирається і не залишає після себе жодних слідів, відчуття плівки та липкості.

Ретельно підібрані та протестовані компоненти засобу прискорюють процеси регенерації та дозволяють впоратися із надмірною сухістю. Екстракти ромашки та календули насичують кожну клітину вологою та загоюють мікро-травми, екстракт фіалки знімає дискомфортні відчуття, а екстракт розмарину тонізує втомлену шкіру.

Легкий аромат крему для рук "Скін фуд" від Weleda забезпечує наявність у складі невеликої кількості ефірних олій лаванди та апельсина. Засіб не містить тваринних жирів.

100% натуральний багатофункціональний засіб для сухої та дуже сухої шкіри.

Живить, зволожує та пом'якшує дуже суху шкіру рук, ліктів, колін, стоп. Також крем підходить для догляду та відновлення сухої шкіри рук, що зазнала впливу агресивних зовнішніх факторів, наприклад, побутової хімії, холоду тощо. Крему Скін Фуд потрібно вдвічі менше, ніж звичайного!

Дуже приємний цитрусовий аромат. Термін придатності до 31.08.2025

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Аптечна Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Призначення:
Живлення Зволоження Відновлююче Захисне Ліфтинг