Всі категорії
Додати товар

Sanctuary spa крем для рук з олією ши і солодкого мигдалю

135 грн
Опис

Крем для рук від шикарного англійської spa-бренду Sanctuary Spa.
👉 глибоко зволожуючий крем для рук з олією ши і олією солодкого мигдалю. Масло ши також зміцнює і захищає шкіру, а масло солодкого мигдалю утримує в ній вологу. Шикарно живить, зволожує і дуже приємно пахне. Парфумерна піраміда:
👉 Топ: бергамот і цитрус.
👉 Середні ноти Троянди, жасмину та іланг-іланг.
👉 База: ваніль, сандал, пачулі.
👉 Вдосконалена формула стійкості запаху.
👉Не тестується на тваринах і підходить для вегетаріанців.
👉30 мл.
Чудовий крем для рук Sanctuary Spa Hand Cream забезпечує неперевершений догляд за шкірою рук. Цей зміцнюючий і зволожуючий крем швидко вбирається в шкіру, пом'якшує і відновлює її, а також робить її еластичною. Розкішний комплекс олії ши і масла солодкого мигдалю миттєво пом'якшує і живить шкіру, а легендарний фірмовий аромат Signature Sanctuary зберігається на шкірі більше 12 годин завдяки технології збереження стійкості аромату з частинками, що стимулюють виділення ароматичної композиції. Засіб надає шкірі чуттєвий квітковий аромат пачулі, сандалового дерева і жасмину з східними нотами.
Не містить мікрогранул і парабенів.
Протестований дерматологами.
На ебей 6 доларів без урахування вартості доставки з ЄС.
👉Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю нової якісної європейської та американської косметикою, парфумерією, оригінальними і рідкісними брендовими аксесуарами по дуже приємним і демократичними цінами.
👉 Всі товари в єдиному екземплярі.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, в дьюті-фрі, або у надійних і перевірених роками постачальників з Англії і Німеччини (дивіться мої відгуки).
👉 Завжди з задоволенням відповім на всі питання, проконсультирую і допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари