Всі категорії
Додати товар

Nefertiti bronzing oil. нефертіті бронзат для обличчя і тіла. 60ml

999 грн
Опис

Натуральне масло – бронзат для обличчя і тіла Переваги

Завдяки унікальній формулі суміш масел бронзат не тільки збереже красу вашої шкіри з гламурним, яскраво бронзовим відтінком, а й за одне забезпечить вашу шкіру активними зволожуючими і живильними речовинами. Суміш масел бронзат насичений важливими для здоров’я шкіри інгредієнтами, такими як вітамін Е (боротьба проти старіння шкіри), червоне мускусне масло (особливо інтенсивний бронзовий колір) і масло жожоба (котре дбає про здоров’я вашої шкіри і зволожує навіть найглибші шари шкіри). Використання суміші масел бронзат стимулює процес засмаги і береже вашу шкіру від шкідливого впливу УФ-випромінювання. Для інтенсивного, темно бронзового тону, вам потрібно нанести масло бронзат на обличчя і на шкіру всього тіла окремими шарами. Якщо ви хочете отримати більше легкий бронзовий відтінок, то рекомендується змішати суміш масел бронзат з будь-яким зволожуючим лосьйоном або сонцезахисним кремом.

Натуральне ефірне масло бронзат для шкіри

Ця унікальна суміш масел бронзат захищає вашу шкіру від шкідливих сонячних променів і забезпечує яскравий бронзовий колір вашої шкіри. Суміш масел бронзат містить натуральні ефірні масла, які глибоко живлять і зволожують шкіру, роблячи її більш гладкою, ідеально підтягнутою і гарантують, що ваша шкіра отримає соковитий, бронзовий загар всього за декілька днів.

Натуральне масло бронзат, як використовувати

Для людей з чутливою і дуже світлою шкірою, настійно рекомендується нанести суміш масел бронзат на обличчя і тіло і через 10 хвилин нанести окремий шар захисного лосьйону або крему для засмаги.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
healt...
healthpyramyde
Супер-продавець
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари