Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір антицелюлітний

485 грн
Опис

◽Набір антицилюлітний для тіла🔥

1) Скраб антиоксидантний з ефектом ліфтинг.
Очищення - найважливіший етап у догляді за шкірою будь-якого типу, тому вкрай важливо вибрати якісний засіб, який би ефективно готував шкірний покрив до подальшого нанесення масок, що доглядають, і кремів. Ми розробили унікальну формулу скрабу, що надає потужну антиоксидантну дію. Скраб відлущує ороговілі клітини епідермісу, підтягує шкіру, розгладжує, виводити зайву рідину з організму.

◽Склад скрабу збагачений цінними оліями, блакитною глиною та рослинними екстрактами зеленої кави, яка активізує циркуляцію всередині клітин, відмінний лімфодренажний засіб, який сприяє виведенню рідини та розсмоктування прошарку жиру під шкірою;, завдяки чому процедура очищення набуває вираженого омолоджувального ефекту.

2) Антицелюлітне масло з Детокс ефектом відмінно підходить для SPA-процедур.
Воно є потужним антиоксидантом, що активно бореться з передчасним старінням шкіри. Утримує вологу, активно живить шкіру. Завдяки широкому спектру активних компонентів володіє миттєвим ліполітичним, ліфтинговим, тонізуючим діями. Зменшує набряки, спричинені скупченням застійної рідини в організмі. Виводить із підшкірного шару токсини, покращує мікроциркуляцію крові та сприяє виведенню жирів та підтяжці шкіри проблемних зон.

3) Детокс-обгортання з морських водоростей та активованого вугілля рекомендується для очищення організму від токсинів та продуктів клітинного метаболізму, насичення шкіри мінеральним комплексом та відновлення еластичності шкіри, а також для профілактики целюліту, моделювання фігури, зменшення обсягів, покращення поверхневого кровообігу.

▫️Скраб
Об’єм: 200 грам
Ціна: 145 грн

▫️Детокс-обгортання
Об’єм: 250 мл
Ціна: 200 грн

▫️Детокс масло
Об’єм: 200 мл
Ціна: 140 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
women...
womens_wear__23
Чернівці (Чернівецька обл.)
Була