Всі категорії
Додати товар

Розкішна зволожувальна олія для тіла jaboneria marianella rosewood & litsea cubeba...

1700 грн -13% 1490 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Розкішна зволожувальна олія для тіла Jaboneria Marianella Rosewood and Litsea Cubeba Imperial Jade Body Oil 118ml (повний формат, у плівці)
На офіційному сайті вартість — 38$ (без урахування доставляння)

Наші олії для тіла — це розкіш для вашого тіла. Кожен із них приготований для вас вручну невеликими партіями в мильному барі Marianella в Бруклін, штат Нью-Йорк.

Наш освіжний аромат рожевого дерева та Litsea Cubeba бадьорить і пробуджує за допомогою свіжого поєднання індійської олії Bois de Rose, підбадьорливого цитрусового аромату індонезійської Litsea Cubeba в поєднанні з яскравими нотами бергамоту.

Наша зволожувальна олія для тіла перетворить суху, що жадає шкіру на мегагідратовану після всього лише одного використання. Цю олію можна втирати в шкіру після душу або впродовж дня.
Мастхев для зимових місяців.

Для найкращого використання після теплого душу промокніть насухо та нанесіть лише кілька крапель цього зволожувального еліксиру на будь-яку частину вашого тіла (крім обличчя), негайно помасажуйте шкіру та дайте їй повністю вбратися впродовж декількох хвилин, перш ніж одягатися. Ваша шкіра відразу відчує себе свіжою й сяйливою, кажучи СПАСІБО!

Бренд - Marianella

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 120мл