Всі категорії
Додати товар

Олія жожоба вівасан, базова, масажна, 50 мл

1900 грн
Опис

Масло жожоба - 100% натуральна рослинна олія.
Володіє оживляючим і сильним регенеруючим впливом на шкіру, відрізняється протизапальними властивостями, що дозволяє боротися з почервоніннями і запаленням шкіри при дерматитах.
Містить багато вітамінів А і Е, оживляє рівень pH шкіри, забезпечує шкіру вологою і поживними речовинами, які роблять її шовковистою і пружною, глибоко проникає в пори, ідеально доглядаючи за шкірою обличчя, шиї, декольте. Завдяки тому, що масло не має запаху, його можна змішувати з будь-яким ефірним маслом без втрати аромату.
Показання до застосування оліїки Жожоба Вівасан:
для догляду за шкірою будь-якого типу: сухий, пересушеній, запаленої, що лущиться, старіючої, стомленої, в'ялої, зморшки навколо очей;
проблемна шкіра, вугрі, тріщини, дрібні травми, сухий дерматит;
для догляду за губами, особливо сухими, обвітреними, потрісканими;
для догляду за шкірою після гоління, прийняття сонячних ванн і водних процедур;
для пом'якшення ущільнених ділянок шкіри на долонях, ліктях, підошвах ніг;
келлоїдниє рубці, профілактика і усунення розтяжок шкіри після вагітності або зміні маси тіла, целюліт;
для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо пофарбованими, сухим і ламким.
ЗАСТОСУВАННЯ Масла Жожоба:
1. Догляд за шкірою з маслом жожоба:
Для щоденного догляду за шкірою: безпосередньо після гоління, прийняття водних процедур або сонячних ванн змащувати шкіру чистим маслом жожоба або додати до 1-2 столових ложок основи по 1капле ефірних масел апельсина і лимона.
Зморшки навколо очей: у чистому вигляді (або в суміші з маслом авокадо (1: 1) в якості основи) до 1-2 столових ложок по 1-2 краплі ефірних масел м'яти, фенхелю. Змащувати 1-2 рази на день.
При сухій, запаленої, що лущиться шкірі: робити маски та аплікації сумішшю з 1-2 столових ложок основи з 1-2 краплями масла апельсина.
При в'ялою, старіючої, стомленої шкірі: до 1-2 столових ложок олії жожоба додати 1-2 краплі олії пачулі. Використовувати вищевказаним способом.
При проблемній шкірі: до 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних масел лаванди і чайного дерева. Змащувати проблемні ділянки шкіри або робити аплікації на 15-20 хв 1-2 рази на день.
Для пом'якшення ущільнених ділянок шкіри: до 1-2 чайних ложок основи додати 4-5 крапель олії чайного дерева.
При втраті еластичності шкіри, рубцях і розтяжках шкіри: до 1-2 чайних ложок основи 2-3 краплі ефірного масла розмарину і по 1-2 краплі лавандового і м'ятного ефірних масел. Цю суміш втирати в уражені ділянки шкіри.
Для запобігання розтяжок: на 2 столові ложки основи додати по 1-2 краплі ефірних масел лимона і апельсина
При целюліті: до 1-2 столових ложок основи по 2-3 краплі ефірних масел герані, ялівцю, апельсина, лимона і фенхелю або лаванди, пачулі, розмарину. Застосовувати для жорсткого масажу проблемних ділянок шкіри.
Для догляду за губами: до 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних масел меліси або м'яти перцевої. Щодня вранці і ввечері наносити олію на губи, злегка масажуючи.
2. Догляд за волоссям з маслом жожоба Вівасан:
Маслом жожоба або шампунем, збагаченим маслом жожоба, змащувати, злегка втираючи, коріння волосся за 10-15 хв до миття голови.
На гребінь: в чистому вигляді або з ефірними маслами (на 1 чайну ложку жожоба додати 5-7 крапель ефірного масла іланг-ілангу або апельсина). Наносити на гребінь і прочісувати волосся 2-3 рази на день. Особливо ефективно при сухих, ламких, тонких волоссі.
При випаданні волосся: проводиться аналогічна процедура, але з додаванням ефірних масел евкаліпта або шавлії. Ці композиції масел з маслом жожоба можна використовувати для аплікацій на волосяну частину голови при випаданні волосся на 15-20 хв перед миттям голови.
3. Збагачення косметичних засобів маслом жожоба: до 10 г крему, 10 мл тоніка або лосьйону додати 10 крапель олії жожоба. Сприятливо впливає на шкіру.
4. Догляд за віями: чистої щіточкою від туші наносити олію жожоба на вії. Сприяє зростанню і пухнастості вій.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари