Всі категорії
Додати товар

Олія argan унікальна легка формула сухої олії сонцезахисного крему banana boat dry oil

363 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Тепер завдяки олії ***** унікальна легка формула сухої олії сонцезахисного крему ****** **** *** *** ***** ***** виходить за межі захисту від сонця, надаючи вашій шкірі відчуття шовковистої гладкості. Прозорий сонцезахисний крем із сухою олією  із широким спектром дії *** 50 забезпечує ЗАХИСТ 

🌞Цей НЕЖИРНИЙ і ЛЕГКИЙ спрей із сухою олією тепер містить АРГАНОВУ ОЛІЮ, щоб ваша шкіра залишалася ШОВКОВИТО-ГЛАДКОЮ. ВОДОСТІЙКИЙ до 80 ХВИЛИН.

Для всієї родини👨‍👩‍👦‍👦 ( можна дітям з 6міс.)

Оригінал ***** 🇺🇸
170грам
Ціна 350грн.🔥🔥🔥

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 150мл