Всі категорії
Додати товар

Натуральна масажна олія dona rev up

549 грн
Опис

Базова масажна олія з додаванням ефірних олій Essential Massage Oil Dona JO Rev Up – Mandarin & Ylang YIang – це унікальна суміш натуральної базової олії та ефірних олій. Базова олія забезпечує ідеальне ковзання, живить і зволожує шкіру, а натуральні ефірні олії дозволяють досягти певного терапевтичного ефекту, додають приємний аромат (ароматерапія), розслаблюють та тонізують шкіру. Відмінно підходить для зняття напруги та втоми м'язів. Підходить для будь-якого типу шкіри.

Крім основних ефірних олій, зазначених у назві, до складу входять вітамін Е, олія насіння маракуї, олія жожоба, оливкова олія, фісташкова олія, олія солодкого мигдалю, кокосова олія.

Як базова олія використовується натуральна олія з насіння сої. Вона містить 8 незамінних жирних кислот, серед яких лінолева (до 50%), олеїнова (22-26%), пальмітинова (9-12%) та стеаринова (5-6%) кислоти. Соєва олія відновлює епідермальний бар'єр і вологоутримувальну здатність шкіри, а завдяки наявності токоферолів і фітостеринів має виражену регенерувальну дію.

Комбінація натуральних ефірних олій іланг-іланг і мандарина освіжає та має заспокійливий вплив на організм. Ефірна олія іланг-іланг знімає емоційну напругу, а також стимулює сексуальне бажання, а ефірна олія мандарину піднімає настрій та підвищує працездатність.

Особливості DONA Rev Up:

100% натуральний склад;

підходить для веганів;

зволожує та омолоджує шкіру;

ефект ароматерапії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Призначення:
Живлення
Продавець
metco13
metco13
Супер-продавець
Дніпро
90% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?