Всі категорії
Додати товар

Сироватка для тіла

399 грн
Опис

🍋 З вітаміном С- до веганської формули сироватки THALIA входить трав'яний комплекс, що здатен очистити й заспокоїти чутливу шкіру, допомогти захистити її від шкідливого впливу довкілля та забезпечити гладенький, пружний і сяючий вигляд. Сироватка надає чудовий ефект пілінгу завдяки своїй очищаючій та відновлюючій дії. Продукт швидко поглинається шкірою, не залишає відчуття жирності. Підходить для всіх типів шкіри.

☀️Проти пігментних плям- сироватка THALIA ефективно бореться з пігментацією, а також допомагає зміцнити шкірний бар’єр, збалансувати рівень вологи, зменшити надмірну жирність і мінімізувати видимість пор. Веганська формула продукту містить ефективний мікс ніацинаміду, гамамелісу віргінського та екстракту листя зеленого чаю. Шкіра миттєво зволожується і стає здатною утримувати вологу протягом тривалого часу завдяки екстракту алое вера та вітаміну Е. Продукт швидко поглинається шкірою, не залишає відчуття жирності. Підходить для всіх типів шкіри.

✨Для надання сяяння- багата веганська формула сироватки THALIA допомагає шкірі ефективно зберігати вологу і залишатися м’якою й бархатистою. Продукт підтримує нормальний рівень pH шкіри, чудово вирівнює її рельєф і сприяє більш чистому, здоровому та сяючому вигляду. Сироватка особливо ефективна у боротьбі із сухістю шкіри. Продукт швидко поглинається шкірою, не залишає відчуття жирності. Підходить для всіх типів шкіри.

🦵Проти целюліту-Багата веганська формула сироватки THALIA допомагає ефективно зменшити набряки та нерівності на поверхні шкіри, протидіє целюліту, відмінно підтягує шкірний покрив завдяки інтенсивній зволожуючій дії. Більш того, сироватка також чудово вирівнює тон шкіри. Продукт швидко поглинається шкірою, не залишає відчуття жирності. Підходить для всіх типів шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи