Всі категорії
Додати товар

Масло ши натуральна косметика натуральна косметика

185 грн
Опис

Як можна застосовувати масло ши? Завдяки зволожувальним властивостям олія ши отримала широке застосування при виробництві бальзамів для губ, кремів для очей, масел для тіла, заспокійливих мазей для шкіри та багатьох інших продуктів! Основні сфери застосування: 🧍♀️Для тіла Масло ши − незамінний засіб для догляду за суху шкірою тіла. Наприклад, якщо на ніч нанести його на огрубілу шкіру на ступнях і надягнути шкарпетки, то вранці можна отримати п’яти немовляти. Олія каріте зменшує розтяжки і допомагає боротися з целюлітом та недоліками шкіри. Також вона чудово запобігає появі попрілостей у дітей, що носять підгузки, а її лікувальні властивості допомагають у боротьбі з деякими шкірними захворюваннями, наприклад, псоріазом. З безперечних переваг масла − відсутність протипоказань за винятком індивідуального несприйняття.

💆‍♀️Для обличчя

При нанесенні на обличчя масло ши зволожує шкіру, надає їй здорового вигляду, робить її м’якою і шовковистою, прибирає почервоніння і лущення. Воно підходить навіть для масної і проблемної шкіри, оскільки не забиває пори і сприяє загоєнню рубців і шрамів. Чисте нерафіноване масло ши використовують для обличчя від зморшок. Воно допомагає прибрати неглибокі зморшки і пом’якшити помітно виражені складки. Його можна використовувати навіть для ніжної шкіри навколо очей.

❗️Крім того, масло ши часто входить до складу бальзамів для губ, а регулярне нанесення його на брови і вії разом з касторовою або реп’яховою олією робить волосинки щільнішими і помітнішими. Купити масло каріте — відмінна ідея для всіх, хто хоче виглядати свіжо і молодо.

👱‍♀️Для волосся

Незаперечно корисна олія каріте і для волосся. Вона зволожує його, захищає від сонця, відновлює структуру і додає здоровий блиск. Найпростіший і найдієвіший спосіб для відновлення − нанести олію на злегка вологе волосся за 20 хвилин до миття. А пару крапель олії після миття захистить волосся від ламкості і посічених кінчиків. Також її можна наносити як термозахист перед використанням фена або плойки.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Суха

Схожі товари