Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем освітлюючий elizavecca milky piggy sun cream spf 50+/pa+++ 50ml

380 грн -16% 320 грн
Опис

Освітлюючий крем для обличчя і тіла з високим ступенем захисту від UV
променів. Він пом'якшує і зволожує шкіру, насичує її вітамінами, оздоровлює і
оберігає від негативних зовнішніх впливів.

- Потужна захист: крем має високий сонцезахисний фактор SPF 50+ PA+++, який поглинає 98% UVB-променів. Він також відображає UVA-промені, захищаючи шкіру агресивного впливу ультрафіолету і нейтралізуючи наслідки їх впливу.

- Оздоровлення: крем допомагає зміцнити здоров'я шкіри, зняти запалення і подразнення, зменшити прояв жирності, активізувати метаболізм і стимулювати мікроциркуляцію. Засіб захищає епідерміс від хвороботворних факторів і зміцнює роботу імунної системи.

- Омолоджуючий ефект: крем стимулює синтез колагену, еластину і гіалуронової кислоти, які допомагають уповільнити вікові зміни в клітинах і продовжити молодість шкіри. Крем допомагає вирівняти тон шкіри, підтягнути овал обличчя, зменшити глибину зморшку і запобігти появі нових.

Склад:

- Гідролізований свинячий колаген активно вбирає вологу і допомагає їй утримуватися в міжклітинному просторі. Це дозволяє захистити епідерміс від сухості, усунути хвороботворні проявів і уповільнити вікові зміни.

- Ніацинамід (вітамін В3) відбілює шкіру, знімає набряки, усуває вікові пігментації, вирівнює тон обличчя і покращує його колір. Він також активізує обмін речовин, стимулює клітинне ділення і уповільнює прояв вікових змін.

- Аденозин стимулює синтез колагену і еластину, вирівнює тон і рельєф шкіри, розгладжує мімічні зморшки, відновлює структуру клітин і уповільнює процес старіння.

- Рослинний комплекс екстрактів жожоба, папайї, півонії азіатського, чистотілу та інших рослин. Вони оздоровлюють шкіру, усувають хвороботворні прояви, зменшують прояв жирності і зміцнюють власні захисні функції шкіри.

Застосування:

Нанесіть засіб на шкіру на заключному етапі догляду. Використовуйте крем
безпосередньо перед виходом на вулицю або відвідуванням пляжу. Продукт можна
використовувати щодня.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари