Всі категорії
Додати товар

Sale — зволожувальний автозасмага для обличчя й тіла tanwork self tanning lotion —...

1700 грн -35% 1120 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Зволожувальний автозасмага для обличчя та тіла TANWORX Self Tanning Lotion — Fair to Medium 200ml (повний формат)
Оригінальна вартість — 30÷ (без урахування доставляння)

- Миттєва, гарна засмага
- Відтінок засмаги: легкий — середній
- Зволоження та живлення шкіри
- Натуральні, природні компоненти

Лосьйон для автозасмаги уможливлює отримання професійної миттєвої засмаги в домашніх умовах. Зволожувальна формула з натуральними компонентами забезпечить миттєвий і природний бронзовий відтінок, а Ваша шкіра залишиться доглянутою й набуде здорового та сяйного вигляду. Лосьйон дуже простий у застосуванні та гарантує глибокий, насичений колір засмаги від легкого до середнього відтінку.

Лосьйон для автозасмаги живить і зволожує Вашу шкіру. Екстракт календули та зеленого чаю роблять її ніжною, оксамитовою, мають омолоджувальний і загоювальний ефект. Бронзовий, натуральний відтінок шкіра набуває завдяки дигідроксиацетону — компоненту на основі гліцерину, який допомагає зберегти вологу в клітинах шкіри.

Спосіб застосування:
Перед нанесенням лосьйону використовуйте крем-ексфоліант, який підготує шкіру до автозасмаги, також нанесіть зволожувальний крем на проблемні, сухі зони шкіри. Наносьте лосьйон за допомогою рукавички, і Ваша шкіра набуде розкішного засмаглого вигляду без зайвих смуг і розводів. Упродовж 3-5 годин відтінок буде занурюватися, а через проходження 8 годин лосьйон можна змити — не приймайте душ або ванну раніше ніж за 8 годин!!
Щодня зволожуйте Вашу шкіру кремом, і вона тішитиме Вас гарним і насиченим, золотистим відтінком до 7 днів.

Для максимального ефекту використовуйте зволожувальний крем для продовження засмаги Tan Maintainer через кілька днів після використання лосьйону. Ваша шкіра буде засмаглою, здоровою та сяйливою тривалий час.

Засіб протестований і безпечний для використання під час вагітності, але обов'язково потрібно проконсультуватися з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize