Всі категорії
Додати товар

Мус-автозасмага st. moriz professional clear tanning mousse medium dark, 200мл

485 грн
Опис

Він подарує вашій шкірі теплий відтінок вже через годину, а приблизно через 8 годин вона набуде глибшої бронзової засмаги. Алое вера і вітамін Е збережуть вашу автозасмагу довше, зберігаючи при цьому шкіру зволоженою. Мало того, цей продукт не має основного кольору, тому ви можете займатися своїми справами, не побоюючись помаранчевих плям на одязі чи постільній білизні.
Автобронзат-мус рівномірно змивається з часом, не створює плям і смуг при нанесенні, дарує шкірі красивий бронзовий відтінок, може використовуватися на обличчі. Швидко висихає та вбирається у шкіру, тримається від 5 до 10 днів, доглядає шкіру, зволожуючи її, не залишає слідів на одязі, без рудого пігменту.
ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ Мус-автозасмага St. Moriz Professional Clear Tanning Mousse Medium Dark, 200мл
Екстракт алое
Гліцерин
Токоферол
ЗАСТОСУВАННЯ Мус-автозасмага St. Moriz Professional Clear Tanning Mousse Medium Dark, 200мл
1. Перед застосуванням зробіть скрабування або пілінг шкіри не менше ніж за 24 години до процедури.
2. Нанесіть на рукавицю або рукавичку з аплікатором і добре розтушуйте круговими рухами по тілу та обличчю. При нанесенні згинайте коліна та лікті, щоб уникнути розводів.
3. Зачекайте, поки ви повністю висохнете, перш ніж одягатися. Продукт почне проявлятись через 1 годину і продовжуватиме проявлятись до 8 годин. Якщо ви досягнете бажаного відтінку раніше, просто змийте засіб водою, уникаючи мила, гелів для душу або шампуню

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?