Всі категорії
Додати товар

Ніжне молочко для засмаги з природним активатором меланіну "latte solare uva/uvb spf...

280 грн
Опис

SPF 20 середній захист від UVA / UVB спектру для вже засмаглої світлої або смуглявої шкіри.

Спеціальна водостійка формула для красивої і безпечної бронзової засмаги, ніжне молочко з природним активатором меланіну та комплексом УФ-А та УФ-В фільтрів. Вітамін Е чинить антиоксидантний ефект, допомагаючи захистити шкіру від передчасного старіння. Відповідає європейським стандартам засобів для захисту шкіри від UVA / UVB променів. Дерматологічно протестовано в ЄС. Вироблено в Італії.

Особливості.

Молочко для засмаги з комплексом УФ-А та УФ-В фільтрів та природним активатором меланіну. Ефективний захист проти сонячних опіків і передчасного старіння шкіри. Водостійкий. Дерматологічно перевірений.

Застосування.

Нанесіть захисне молочко рясно на шкіру перед впливом сонця. Оновіть захист через деякий час, а також після купання.

Застереження.

Тільки для зовнішнього застосування. Використовуйте SPF фактор захисту, який відповідає вашому типу шкіри і рівню засмаги; а як додатковий захист - окуляри, кепку, одяг (футболку, ін.). Використовуйте захисні засоби навіть тоді, коли хмарно. Для дітей до 3 років рекомендовані сонцезахисні дитячі засоби. Уникайте впливу прямих сонячних променів під час пікових годин дня (з 12 по 15). Не використовуйте при індивідуальній непереносимості до будь-якого з компонентів продукту.

Виробник.

Coind s.c., вул. Південна Ноалезе, 47, Ноале (Венеція), 30033, Італія

Склад.

Вода, гомозалат, октокрилен, бутил метоксидибензоїлметан, етилгексилсаліцилат, спирт денат., тригліцерид каприлу / каприну, етилгексил кокоат, гліцерил стеарат, VP/ейкозен кополімер, октилдодеканол, бутиленгліколь, поліестер-7, етилгексилметоксицинамат, натрію стеароїлглутамат, неопентилгліколь дигептаноат, токоферилацетат, диметикон, крохмаль алюмінія октенилсукцинат, крохмаль тапіоки, діоксид титану (нано), гліцерин, феноксиетанол, гідрогенізовані кокогліцериди, парфум, ксантанова камедь, етилгексилгліцерин, каприлілгліколь, метилпарабен, динатрієва ЕДТА, діоксид кремнію, акрилати / C10-30 алкилакрилату кросполімер, інозитол, токоферол, лімонен, гідроксид натрію, альфа-ізометил-іонон, кумарин, ліналоол.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ninasybchy
ninasybchy
Тернопіль
60% виконаних замовлень
Була

Схожі товари