Всі категорії
Додати товар

Лосьйон для експрес-засмаги st. moriz fast tan lotion

390 грн
Опис

Професійний лосьйон для швидкої засмаги незамінний для всіх, хто має мало часу. Ваша засмага проявляється всього за одну годину, щоб показати легке, сонячне сяйво, дві години для середньої засмаги або три години для красивого бронзового сяйва. Додані алое віра і вітамін Е допоможуть зберегти вашу засмагу бездоганною і сяючою протягом декількох днів, зберігаючи при цьому вашу шкіру гладкою і шовковистою.

Спосіб застосування
Для ідеального результату зробіть пілінг і погольтеся не менше ніж за 24 години до процедури. Нанесіть на рукавицю або рукавичку з аплікатором і добре розтушуйте круговими рухами по тілу та обличчю. При нанесенні згинайте коліна та лікті, щоб уникнути розлучень. Зачекайте, поки ви повністю висохнете, перш ніж одягнутися. Ваша засмага, що світиться, почне проявлятися через 1 годину і продовжуватиме проявлятися до 8 годин. Після цього просто змийте основний колір, уникаючи використання мила, гелів для душу або шампуню. Під час прояву уникайте контакту з водою, потовиділенням або нанесенням на шкіру інших продуктів.
Перед зберіганням у прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів, протріть насадку та флакон. У теплу погоду бажано зберігати продукт у холодильнику.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення

Схожі товари