Всі категорії
Додати товар

Мус-автозасмага st. moriz tanning mousse medium dark

390 грн
Опис

Відтінки
Dark - темний.
Medium - середній.

Цей шикарний косметичний продукт дозволяє отримати гарний золотистий відтінок засмаги без допомоги сонця чи солярію – миттєво та в домашніх умовах! Британські фахівці розробили засіб із дуже легкою консистенцією, схожою на збиті вершки, щоб забезпечити швидке нанесення тонким шаром. Мус відразу вбирається, залишаючи приємний ніжний аромат. Його активні компоненти стимулюють вироблення меланіну, роблячи шкіру сяючою та блискучою.

Завдяки ретельно підібраним інгредієнтам та додаванню бронзатора, косметична формула забезпечує негайний результат. Приблизно через чотири-шість годин досягається остаточний темно-шоколадний ефект, що не відрізняється від природної засмаги! При цьому не залишається жодних плям чи інших неприємностей – шоколадний відтінок рівномірний та бездоганний. Такий результат тримається від трьох до семи днів, а для продовження ефекту потрібне повторне нанесення. Представлений пляшечку з мусом забезпечує шестиразове отримання засмаги для всього тіла.

Спосіб застосування
очистити і висушити шкіру, потім нанести засіб на аплікатор і втирайте круговими рухами в шкіру. Нанесіть на все тіло, починаючи зі стоп та закінчуючи долонями. Переконайтеся, що все тіло рівномірно покрите засобом і дайте йому висохнути, перш ніж одягнутися.
На очищеній шкірі засмага буде ідеально рівною і протримається довше. Після нанесення уникайте контакту з водою, через 4-6 годин змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення

Схожі товари