Всі категорії
Додати товар

Ля рош позе антгеліос невидимий флюїд la roche-posay anthelios fluide invisible spf50.

750 грн
Опис

Ля Рош Позе Антгеліос Невидимий Флюїд La Roche-Posay Anthelios FLUIDE INVISIBLE SPF50. Без Запаху. 50мл.ФранціяAnthélios UVMUNE 400 Fragrance Free Fluid від LA ROCHE POSAY, Без Запаху флюїд із високим ступенем захисту (SPF50+), який захищає та уніфікує шкіру обличчя, схильну до сонячної алергії, яка піддається впливу сильного сонячного світла

Anthelios від LA ROCHE POSAY складається з кремів для захисту від сонця та зволожуючих засобів для чутливої ​​шкіри всієї родини або шкіри, схильної до алергії на сонце, розроблених на основі формул високої толерантності.

Флюїд Anthelios UVMUNE 400 Fragrance-Free Fluid — це рідина з дуже високим ступенем захисту (SPF 50+), яка сприяє захисту від наддовгих і коротких променів UVA/UVB широкого спектру завдяки своїй системі фільтрації та допомагає запобігти окислювальному стресу, який може бути спричинений УФ-променями або забрудненням. Інноваційна рідина з новим УФ-фільтром Mexoryl 400 бореться з наддовгими UVA-променями, які становлять 30% УФ-променів, яким шкіра піддається цілий рік. Завдяки технології Netlock цей флюїд діє на захист наддовгих UVB/UVA/UVA променів. Термальна вода La Roche-Posay заспокоює почервоніння та зволожує шкіру. Підходить для чутливих очей і тих, хто носить контактні лінзи, флюїд Anthélios має інноваційні властивості проти поколювання. Його надлегка текуча текстура, яка легко наноситься, швидко вбирається після нанесення, створюючи нежирний і непомітний фініш. Він дуже стійкий до води, поту та піску. Дерматологічно протестовано на чутливій та реактивній шкірі, а також офтальмологічно протестовано на чутливих очах і навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари