Всі категорії
Додати товар

Інтимний гель смазка livesta лівеста

79 грн
Опис

Гель-лубрикант💜

Яка дія🤔

💜Покращена формула зволожує ніжну шкіру інтимної зони
💜Екстракт ромашки і бісаболол миттєво заспокоюють і позбавляють від подразнень
💜Ідеально консистенція для максимального комфорту

‼АКЦІЙНА ЦІНА ‼

Що таке лубрикант і як ним користуватися?😎
Слово лубрикант в перекладі з латинського «lubrico» означає «робити гладким, слизьким». Тобто, лубрикант – це речовина, що полегшує тертя, це гелі та змазки, що застосовуються в інтимному житті. Їх призначення полягає в тому, щоб допомагати загалом здоровим партнерам подолати деякі фізіологічні особливості, які доставляють незручності при занятті сексом.
Однак цей чудо-продукт можна використовувати не тільки за прямим призначенням.
✔1. Лубриканти цілком придатні для того, щоб використовувати їх в якості засобу для волосся. Так, в інтимних мастилах міститься силікон, а він є основою багатьох косметичних продуктів для розпрямлення волосся і додання їм блиску. Тому, якщо у вас закінчився стайлінг, – сміливо несіть із спальні такий тюбик.
✔2. Лубриканти допомагають боротися з натиранням. Якщо нові туфлі натирають, нанесіть на ноги інтимний гель-мастило – нікого натирання. Лубриканти наносять на місця, де шкіра треться об шкіру, наприклад, пахви і внутрішню сторону стегон, на зразок крему.
✔3. А ще він замінить собою крем для гоління. Справа в тому, що в основі всіх засобів лежить все той же силікон. Пора зробити депіляцію? Наносьте на шкіру лубрикант і він зробить її зволоженою і більш м'якою. Після гоління можна крапнути трохи мастила на лезо, щоб він залишався гострим.
✔4. Лубриканти – відмінні зволожуючі креми. Особливо корисно використовувати їх взимку, коли шкіра стає сухою і тріскається.
✔5. Інтимний гель використовують для зняття клею з гладкою поверхні. Він відмінно справляється з клеєм від цінників і скотча і не залишає неприємного запаху, як звичайні засоби. Також, мастило добре видаляє сліди олівця з гладкою поверхні і жуйку з волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
75 мл

Схожі товари