Всі категорії
Додати товар

Apiker power dental water flosser, іригатор для чищення зубів

1800 грн
Опис

Іригатор для зубів Apiker виробляє 1400 водних імпульсів на хвилину, генерує високочастотний імпульс 0,6 мм, який дає змогу комфортно масажувати ясна, видаляти вп'ятеро більше сміття між зубами та нижче лінії ясен, куди не можуть дістатися чищення щіткою та звичайна нитка. Це ідеальний варіант для поліпшення здоров'я зубів, особливо для людей із імплантатами, брекетами, коронками, мостами та пародонтальними кишенями.
Водний стоматологічний іригатор для порожнини рота має безступеневе регулювання тиску води в діапазоні 20-150 фунтів на квадратний дюйм, ви можете регулювати тиск до найбільш відповідного та комфортного рівня для кожного члена сім'ї. Насадка, що обертається на 360 градусів, забезпечує ефективніший спосіб видалення сміття та зубного нальоту, вона може глибоко очистити кожен куточок рота, доставляючи вам задоволення та комфорт.
У комплекті 8 багатофункціональних насадок, зокрема 3 насадки Classic Jet, 1 насадкою для пародонту, 1 ортодонтичною насадкою, 1 насадкою для зубного нальоту, 1 насадкою для чищення язика й 1 насадкою для носа.
Резервуар для води місткістю 600 мл ідеально підходить для достатнього та безперервного використання іригатора без багаторазового заповнення водою. Резервуар для води є знімним, тому його набагато легше чистити всередині. Для кращого результату рекомендується залити теплою водою для чутливих зубів або додати рідину для полоскання рота. Новий, без коробки.
Водонепроникність IPX7

Дивіться інші оголошення
Е3\9

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natal...
natalia_vinokurova
Супер-продавець
Буча
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари