Всі категорії
Додати товар

Іригатор для зубів та порожнини рота portable oral irrigator

300 грн
Опис

Опис Іригатор для зубів та порожнини рота Portable Oral Irrigator Portable Oral Irrigator FC 1591 Портативний іригатор ротової порожнини – високотехнологічний прилад для підтримки максимальної гігієни порожнини рота. Принцип дії ґрунтується на технології подачі пульсуючого струменя води під тиском, завдяки чому він ефективно проникає у проміжки між зубами, ясні кишені та інші недоступні місця для звичайної зубної щітки та зубної нитки. Іригатор зубний ефективно видаляє зубний наліт, бактерії, залишки їжі, масажує ясна; Відмінно підходить для догляду за брекет-системами, протезами, імплантами, мостами. Підвищує ефективність догляду за ротовою порожниною на 93% порівняно із звичайною зубною щіткою.
2 ПОВЕРХНІ НАСАДКИ. Кожна з них чудово справляється з покладеним на неї завданням, ефективно видаляючи наліт та бактерії з поверхні ваших зубів, язика та ясен. 3 РЕЖИМУ РОБОТИ. Normal – для видалення нальоту та частинок їжі, що застрягли між зубами; Soft – для чутливих ясен та дітей; і Pulse – для масажу ясен та покращення кровообігу. Потужний акумулятор. Іригатор ротової порожнини, що перезаряджається, з потужною літієвою батареєю може використовуватися до 14 днів при повній 4-годинній зарядці.
БЕЗПРОВІДНИЙ І ПОРТАТИВНИЙ. Завдяки компактним розмірам дорожній іригатор для чищення зубів не займе багато місця у ванній кімнаті та дозволяє брати його з собою у подорож, тривалу поїздку чи відрядження. Водонепроникний дизайн класу IPX7 застосовується як всередині, так і зовні, щоб забезпечити подвійний захист, запобігаючи попаданню вологи, і дозволяє безпечно використовувати його навіть у душі.
ЗБІЛЬШЕНИЙ ЗЙОМНИЙ РЕЗЕРВУАР 300 МЛ. Резервуар для води має знімну конструкцію з розширеною горловиною, що полегшує чищення його від вапняного нальоту та бактерій усередині. Також завдяки великому об'єму резервуара не потрібно багаторазове поповнення при використанні. СПЕЦИФІКАЦІЯ: Живлення: вбудований Li-ion акумулятор 1400mAh, Час повної зарядки: 4 години Індикація заряду Напруга: 100-240В змінного струму 50/60 Гц Потужність: 5 Вт
Частота пульсу: 1400-1800 разів/хв. Адаптер: DC5V, 1А Автоматичне відключення через 2 хвилини роботи Число режимів: 3 (нормальний, м'який, імпульсний) із функцією пам'яті останнього режиму Кількість насадок: 2 Обертання насадок на 360° Об'єм резервуару для води: 300 мл Витрата води: ≥ 200 мл/хв Водонепроникний рівень: IPX 7 клас КОМПЛЕКТАЦІЯ: іригатор 2 насадки адаптер USB кабель
Артикул: IRRI69

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари