Всі категорії
Додати товар

Відбілюючі смужки для зубів crest 3d white whitestrips professional effects

250 грн
Опис

Відбілюючі смужки для зубів Crest 3D White Whitestrips Professional Effects (1 стікер)

Смужки професійного рівня Crest 3D White Whitestrips Professional Effects - це найкраща система відбілювання для зубів, яка забезпечує професійне відбілювання зубної емалі і заснована на новій технології Advanced Seal Technology, яка дозволяє під час відбілювання зубів пити воду, говорити і займатися звичними справами.

Створені на основі використання безпечних для емалі зубів інгредієнтів (тіх самих, які використовують у своїй практиці стоматологи), основним з яких є пероксид водню 10%, смужки Crest 3D White Whitestrips Professional Effects видаляють плями з зубної емалі і запобігають появі нових шляхом проникнення.

Смужка для відбілювання нижніх зубів зроблена найбільш довгою для повного охоплення, якомога більшої кількості зубів.

Накладаючи смужки на 30 хвилин один раз на день згідно з інструкцією на упаковці, ви помітите, що ваша емаль значно побіліла вже на третій день, а повністю біла посмішка стане вашим невід'ємним атрибутом через 10-20 днів і не залишить вас протягом року.

Спосіб застосування: застосовувати Crest 3D White Whitestrips Professional Effects слід 1 раз на день по 1 годину протягом 14 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
super...
super_bayer_daria
Супер-продавець
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари