Всі категорії
Додати товар

Вищий рівень відбілювання зубів 28тон crest 3d supreme bright whitestrips-usa

95 грн
Опис

УСЕ СВІЖЕНЬКЕ
КОНСУЛЬТУЮ І ПІДБИРАЮ ПРОДУКЦІЮ ЗА ВАШИМ БАЖАННЯМ!

У НАЯВНОСТІ Є ВСЯ ЛІНІЙКА BRILLIANCE 3D, пасти, смужки, набори, ополіскувачі, ПИТАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА, З ЗАДОВОЛЕННЯМ ВАС ПРОКОНСУЛЬТУЮ І ПІДБЕРУ ВАМ ОПТИМАЛЬНО ПО ВАШИМ БАЖАННЯМ!

ШВИДКА ДОСТАВКА І ВІДПРАВЛЕННЯ!

Доставка по Україні за рахунок покупця - Нова пошта, Укрпошта, передплата на картку ПриватБанк, післяплата.
Самовивіз Вишгород, Київська обл.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ ІНШІ ОГОЛОШЕННЯ!
У НАЯВНОСТІ ВІДБІЛЮЮЧІ, ЛІКУВАЛЬНІ, ДИТЯЧІ ЗУБНІ ПАСТИ CREST, ВІДБІЛЮЮЧІ СМУЖКИ В АСОРТИМЕНТІ, ОПОЛАСКУВАЧІ І ДР.ПРОДУКЦІЯ!
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ ОРИГІНАЛ Procter&Gamble USA
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ СВІЖА!
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ ОРИГІНАЛ USA

CREST 3D WHITE WHITESTRIPS SUPREME BRIGHT - 28 РІВНЯ
ВИЩИЙ РІВЕНЬ ВІДБІЛЮВАННЯ - 28 рівень
Використовувати: 1 раз на день 1 годину.
Тривалість курсу: 21 днів
У наборі 21 упаковок, у кожній по 2 смужки, на верхні та нижні зубки.
Ціна: 1995грн.
на 14 днів - 1330грн.
на 7 днів - 665грн.
на одне відбілювання-95грн.
В упаковці 2 смужки, на верхні та нижні зубки.
- перші результати відбілювання зубів після першого дня застосування;
- професійний рівень відбілювання зубів у домашніх умовах, який можна порівняти з лазерним;
- найшвидше та максимальне відбілювання зубів;
- технологія Advanced Seal Technology забезпечує більш щільне приклеювання смужок до зубів та зводить до мінімуму їх прослизання або рух на зубах, при цьому збільшує ефект відбілювання;
- технологія FlexFit підвищує еластичність смужок;
- безпечне та легке відбілювання зубів – 1 раз на день по 1 годині;
- такі компоненти, як і ті, що використовують у своїй практиці стоматологи всього світу;
- курс відбілювання 21 днів;
- економія часу та фінансів порівняно з відбілюванням у стоматкабінеті;
- відбілювання зубів 28 тон;
- 100% гарантія результату відбілювання.
Тривалість ефекту відбілювання – понад два роки. Але при використанні нової пасти від Crest ефект можна зберегти на кілька років.

Crest 3D White Whitestrips Supreme Bright це Найкраща Новинка з новими технологіями дозволяють приймати форму Ваших зубів і відбілювати Ваші зуби майже без підвищення чутливості зубів!
Crest 3D White Whitestrips Supreme Bright це найновіші та ексклюзивні смужки у відбілюванні. Тон відбілювання у цих смужок дорівнює 24 тонам, що на даний момент є найсильнішим і яскравим відбілюванням. Нові смужки найяскравіші та швидко відбілюють зуби свого попередника Supreme. Supreme – це вид смужок, яким користуються найкращі стоматологічні клініки США. Ми раді представити Вам покращений вигляд цих смужок Crest 3D White Whitestrips Supreme Bright.

Інструкція по застосуванню:
• Відкрийте пакетик та дістаньте смужку. Зніміть захисне покриття зі смужки. Зверніть увагу: відбілюючі смужки для верхніх та нижніх зубів мають різну форму.
• Перед дзеркалом прикладіть смужки стороною з нанесеним гелем до передньої поверхні сухих та чистих зубів, довгу на верхні зуби та коротку на нижні. Вирівняйте смужку по лінії ясен і щільно притисніть до зубів. Переконайтеся, що гель рівномірно розподілився на поверхні зубів і заповнив проміжки між зубами.
• Видаліть смужку через годину, акуратно почистіть зуби. Не використовуйте одну і ту ж смужку повторно.
Технологія Advanced Seal, що успішно зарекомендувала себе, дозволить Вам під час відбілювання зубів легко пити воду, говорити і займатися звичними справами.
У смужках, що відбілюють Crest 3 D White Whitestrips Supreme Bright містяться абсолютно нешкідливі для зубної емалі відбілюючі інгредієнти, що повсюдно використовуються професійними лікарями-стоматологами.

Рекомендації для людей із чутливими зубами:
• Деякі люди можуть відчувати підвищення чутливості зубів під час використання смужок Crest Whitestrips 3D. Підвищена чутливість відбувається після закінчення застосування смужок і не є небезпечною.
• При підвищенні чутливості Ви можете застосовувати смужки один раз на день або зробити перерву на 2-3 дні, що не впливає на якість відбілювання.
Для поддержания более продолжительного эффекта отбеливания, используйте отбеливающую зубную пасту Crest 3 D White и ополаскиватели.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари