Всі категорії
Додати товар

Автоматичний диспенсер для зубної пасти

229 грн
Опис

В наявності 3 шт
Автоматичний диспенсер для зубної пасти
Кожен ранок починається зі звичних гігієнічних процедур, зокрема чищення зубів. Спростити, зробити комфортнішим цей ритуал і оптимізувати використання зубної пасти допоможе настінний диспенсер

Економне споживання
Під час звичайного видавлювання часто виходить отримати або занадто велику, або недостатню кількість зубної пасти. Механічний диспенсер розв'яже цю проблему! Контролюючи силу натиску на спеціальний важіль, ви легко регулюєте об'єм видавлюваної пасти. Диспенсер має 2 положення дозування пасти: для дорослих і дітей.

Настінний диспенсер для зубної пасти дає змогу економно витрачати вміст тюбика та водночас використовувати матеріали повністю, без залишку.

Просто встановити
Щоб встановити диспенсер, вам не будуть потрібні додаткові інструменти. Він кріпиться до будь-якого покриття за допомогою спеціальної клейкої стрічки, яка йде в комплекті.
Для початку протріть і висушіть стіну.
Притисніть клейку стрічку до стіни та залиште на 2 години.
Закріпіть дозатор на спеціальне кріплення на клейкій стрічці.
Встановіть тюбик і випустіть надлишки повітря.
Диспенсер готовий до використання.

Сучасний дизайн
Виріб виготовлений із міцного пластику. Диспенсер має стильний і привабливий зовнішній вигляд, тому чудово впишеться в будь-який інтер'єр ванної кімнати. Він дуже простий у догляді, легко розбирається й очищається за допомогою вологої тканини

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalya2705
natalya2705
Супер-продавець
Южноукраїнськ
78% виконаних замовлень
Була