Всі категорії
Додати товар

Kobayashi sumigaki whitening відбілююча зубна паста з деревним вугіллям 90 гр

490 грн
Опис

Опис
Ця зубна паста створена для всіх, хто мріє про білосніжну посмішку. Завдяки наявності мікрочастинок деревного вугілля, яке має абсорбуючі властивості, та частинок кремнезему, які позбуваються зубного нальоту, у складі паста активно відбілює зуби та ретельно видаляє плями і залишки їжі з їх поверхні, запобігає появі зубного каменю та карієсу. Паста має антибактеріальну та протизапальну дію. Запах чайної м’яти дозволить позбутись неприємного запаху і подарує відчуття свіжості у роті.
Виробник: KOBAYASHI Pharmaceutical Co.,Ltd., JAPAN.

Спосіб застосування
Нанести відповідну кількість зубної пасти на зубну щітку. Ретельно почистити зуби та ротову порожнину круговими рухами, прополоскати ротову порожнину невеликою кількістю води. Уникати проковтування. Процедуру рекомендується повторювати двічі на день — вранці та ввечері.

Склад
Water, disodium phosphate, sodium lauryl sulfate, glycerin, cellulose resin, perfume (mint, herbs), charcoal, menthol, ethanol, Mg phosphate, sodium lauryl sarcosinate, paraben, propylparaben, sodium saccharin.

Протипоказання
Не використовувати за наявності ран у ротовій порожнині, запобігати потраплянню в очі. У разі появи алергічної реакції звернутися до лікаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой