Всі категорії
Додати товар

Lion zact відбілююча зубна паста для курців 150 гр

420 грн
Опис

Опис
Зубна паста з відбілюючим ефектом ідеально підійде для курців, любителів кави та чаю, а також для тих, хто має проблеми з жовтизною зубів та темними плямами на зубній емалі. Унікальна формула м’яко та ефективно відбілює зуби, має антибактеріальні властивості, чудово підходить для чутливої емалі. Активні компоненти зубної пасти мають профілактичну дію, сприяють видаленню пігментованого нікотинового нальоту від цигарок і фарбуючих напоїв, запобігають появі зубного каменю та карієсу. Аромат свіжої м'яти нейтралізує запах тютюну та робить подих свіжим надовго.
Виробник: Lion Corporation, JAPAN.

Спосіб застосування
Нанести відповідну кількість зубної пасти на зубну щітку. Ретельно почистити зуби та ротову порожнину круговими рухами, прополоскати ротову порожнину невеликою кількістю води. Уникати проковтування. Процедуру рекомендується повторювати двічі на день — вранці та ввечері.

Склад
Calcium carbonate, silicon dioxide, liquid sorbitol, PG, sodium lauryl sulfate, polyethylene glycol, aluminium oxide, CMC/Na, fragrance, sodium saccharin, menthol, paraben.

Протипоказання
Не використовувати за наявності ран у ротовій порожнині, запобігати потраплянню в очі. У разі появи алергічної реакції звернутися до лікаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари