Всі категорії
Додати товар

Зцілююща фторовмісна зубна паста rena rosh, збагачена комплексом мінералів мертвого моря

910 грн -22% 710 грн
Опис

Рідкий гель 2в1, перший продукт, що поєднує в собі унікальний комплекс найважливіших для організму незамінних макро- та мікроелементів, мінералів Мертвого моря, що має неймовірно корисний склад для зубів та ротової порожнини.

Створюючи формулу зубної пасти преміум класу, вчені корпорації Rena Rosh врахували всі особливості життя сучасної людини.
- зміцнює емаль та слабкі зуби, ідеально захищаючи та оздоровлюючи слизову оболонку рота
- виводить токсини та запобігає кровоточивості ясен
- видаляє зубний наліт на молекулярному рівні та допомагає запобігти утворенню зубного каменю
- знищує шкідливі бактерії
- усуває хворобливу чутливість ясен
- знімає запалення та чудово освіжає дихання
- врівноважує рівень Ph

Активні компоненти:
Очищена і збагачена сіль Мертвого моря - зміцнює імунітет, покращує всі процеси в клітинах, має виражену антисептичну та антиоксидантну властивість.
Monoflurophosphate/NaF – фторид натрію – зміцнює емаль зубів та запобігає виникненню карієсу. Його кількість у зубному гелі Rena Rosh максимально оптимізована і становить 0,6%.
Сік листя алое барбаденсис (Алое) - стимулює імунітет, є натуральним антибіотиком, має бактерицидні та противірусні властивості, містить корисні мінеральні речовини, вітаміни, амінокислоти, ферменти.
Екстракт м'яти перцевої - має заспокійливу та болезаспокійливу дію на тканині шкіри, знімає втому, впливає на нейрорецептори шкіри та слизових оболонок, посилює капілярний кровообіг.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл