Всі категорії
Додати товар

Зубна паста aekyung 2080 pure baking soda mint blast натуральна з харчовою содою та...

140 грн
Опис

Зубна паста з харчовою содою зі смаком м'яти відбілює зуби, видаляючи поверхневі плями, чудово бореться зі шкідливим нальотом уздовж ясен, усуває та захищає від появи зубного каменю, створює великий захист від больової чутливості зубів.

У складі є сода та піроксид, які забезпечують ефективне відбілювання зубів, видалення плям, нальоту та жовтизни (рекомендується для курців, любителів кави, чаю, а також будь-яких продуктів харчування, що фарбують зуби).

Зубна паста допомагає усунути неприємний запах з рота, активно усуває і захищає зуби від появи карієсу, а так само захищає і зміцнює схильну до зовнішніх факторів, слабку емаль зубів. Клінічно доведено, що зубна паста всього за 4 тижні повністю усуває таку проблему, як запалення ясен (гінгівіт), а також ідеально підходить для профілактики і допомагає запобігти запаленню ясен.

Невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Об'єм 120 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл

Схожі товари