Всі категорії
Додати товар

Зубна паста marvis classic strong mint 85ml

270 грн
Опис

Культова зубна паста з класичним насиченим смаком м'яти подарує вам свіжий подих і відмінний настрій на весь день! Завдяки унікальній оригінальній формулі, яка забезпечує кремообразующую консистенцію, паста Marvis створює відчуття зефіру, що тане в роті. Важливою деталлю бренду Marvis є екологічно чиста, приваблива упаковка. Оформлена в класичному, вінтажному стилі і зроблена з екологічно разлагаемого алюмінію, такий тюбик дуже приємно тримати в руці.

Особливості та результат застосування:

запобігає утворенню зубного нальоту;
антікаріесние догляд;
відбілювання;
усунення запаху;
антибактеріальну та протизапальну дію.
Діючі речовини:

Фтор - сприяє зміцненню зубної емалі. Вміст фтору відповідає рекомендаціям Всесвітньої організації охорони здоров'я: 1357 ppm.
М'які абразивні речовини, що входять до складу, - ніжно видаляють наліт з зубів, м'яко поліруючи емаль, не порушуючи її природного захисного шару.
Целлюлозная смола - запобігає затвердіння і розшарування зубної пасти.
Ксилітол - клінічно довів свою здатність боротися з утворенням карієсу на зубах і сприяти запобіганню утворення періодонтиту. Крім того, він погано перетворюється в жир і майже не впливає на рівень інсуліну, завдяки чому є чудовою альтернативою для діабетиків, спортсменів і людей, які дотримуються дієти. Ксилітол також вважається безпечним для вагітних жінок, матерів-годувальниць та дітей різного віку.
Спосіб застосування: чистити зуби необхідно не менше 1-2 хвилин, 2 рази на день - вранці і ввечері

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Зелений
Розмір:
  • Другой