Всі категорії
Додати товар

Glister багатофункціональна зубна паста 150 ml. amway емвей ємвей амвей

220 грн
Опис

GLISTER™ Багатофункціональна зубна паста (150 мл) є одним із легендарних продуктів компанії Amway . Її ефективність перевірено часом та підтверджено численними клінічними дослідженнями. Завдяки активним компонентам паста володіє високими властивостями, що очищають. Легко руйнуючи зубний наліт, вона дбайливо освітлює та полірує емаль .

Паста Glister – не стандартний засіб гігієни, а продукт, створений для повноцінного та ретельного догляду за ротовою порожниною.

Комплекс REMINACT™ допомагає усунути ранній карієс і відновити зубну емаль завдяки своїй дії, що відновлює.

Зубна паста GLISTER™

✔️значно скорочує тютюновий наліт, а також ✔️плями від чаю та кави.
✔️захищає емаль від стирання
✔️забезпечує тривалий захист зубів та ✔️попереджає виникнення карієсу
✔️робить дихання свіжим
✔️може щодня використовуватися дорослими та дітьми віком від 6 років.

ЛІДЕР ПРОДАЖУ НА ЄВРОПЕЙСЬКОМУ РИНКУ!
Цю зубну пасту виготовлено на основі компонентів натурального походження. Одним із компонентів є SYLODENT™ (діоксид кремнію) – речовина, яка очищує та освітлює зуби, не пошкоджуючи їх. Крім того, у складі міститься ксиліт, який нормалізує кислотність порожнини рота, і фтор, який зміцнює вплив на зубну емаль. Унікальний склад пасти забезпечує довготривалу свіжість дихання та перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів. При її регулярному застосуванні помітно знижується утворення зубного нальоту , що дозволяє скоротити візити до стоматолога та завжди мати гладкі, блискучі та здорові зуби.

Особливою гордістю творців зубної пасти є висока якість складових компонентів. Відсутність абразивних речовин унеможливлює стирання зубної емалі. Безпеку та ефективність цієї пасти підтвердила Стоматологічна асоціація Росії, яка 18 вересня 2012 року надала їй «Знак схвалення» та рекомендувала її для широкого застосування.

Застосування:
Паста має високу піноутворення і дуже економічна - її концентрація становить 1:5. Однієї упаковки зазвичай вистачає кілька місяців сімейного використання. Для чищення достатньо мінімальної кількості пасти (не більше горошини).

Зубна паста Glister - це ретельна гігієна та профілактика захворювань ротової порожнини, ефективність якої визнана кількома поколіннями споживачів!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
miralambre08
miralambre08
Супер-продавець
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари