Всі категорії
Додати товар

Зубний порошок

149 грн
Опис

Зубний порошок, 50 г
Порошок для полірування зубів Dr.Clinic є ідеальним рішенням для тьмяних і забруднених зубів. Він очищає наявний шар зубного каменю та нальоту та запобігає його утворенню. Відкрийте для себе порошок для полірування зубів Dr.Clinic, щоб зробити зуби білішими та запобігти неприємному запаху з рота! При регулярному використанні різниця ваших зубів стане помітною.

Куріння, вживання кави/чаю є факторами, які відкривають шлях до пожовтіння зубів і утворення нальоту. Якщо регулярно не доглядати за порожниною рота, зуби починають втрачати свій природний білий колір і жовтіти. Накопичення зубного каменю спостерігається між зубами і не дає впевненості в собі під час посмішки. Для більш здорового догляду за порожниною рота, крім звичайного чищення зубів, ви можете використовувати порошок для полірування зубів. З порошком Dr.Clinic  ваші зуби виглядають чистішими, міцнішими та доглянутими.

На ринок України заходить нова косметична компанія dr.Clinic, знижка -26%-30%, економ для себе реєструйся безкоштовно на *********************************** каталог висилаю безкоштовно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vera240987
vera240987
Супер-продавець
Хмельницький
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари