Всі категорії
Додати товар

Інноваційні щітки останнього покоління trimay black charcoal toothbrush

98 грн
Опис

Код 2708

З вугільним напиленням на щетині робить цю щітку справді унікальною. Така щітка набагато ефективніша за своїх побратимів, вона має підвищену антисептичну та антибактеріальну властивість, відмінно абсорбує продукти життєдіяльності бактерій, чудово відбілює, надає зубам блиску, усуває запахи. Вугільне напилення відмінно очищає від сигаретних та кавових плям, абсорбує неприємний запах та запобігає розмноженню патогенної мікрофлори. Зубна щітка з вугільною щетиною призначена привести зуби і ротову порожнину в повний порядок по всіх напрямках: відбілити, очистити від зубного каменю і видалити наліт. Її можна використовувати за будь-яких стадіях пародонтозу.

Форма щітки повторює контури зубного ряду, що забезпечує ефективне видалення нальоту з усіх поверхонь зубів та ясен, включаючи очищення важкодоступних ділянок. Щітка має 2200 дворівневі щетинки підвищеної густини для більшого охоплення поверхні очищення. Довгі надтонкі щетинки ефективно очищають бактеріальні кишені, які називаються «пародонтальними кишенями», вузькі проміжки між зубами та яснами, виключаючи можливість їх травмування. Короткі еластичні плоскі щетинки ефективно видаляють наліт із поверхні зубів та зубний камінь.

Ергономічна закруглена форма головки забезпечує атравматичну чистку, не ушкоджуючи ясна. Ручка, тонка та легка, виготовлена з високоякісного безпечного пластику (BPA free), запобігає надмірному тиску при чищенні та забезпечує комфортний контроль, завдяки чому виключається ризик пошкодження емалі та ясен. Три ковзаючі лінії на ручці забезпечують надійне захоплення.

Щітки Trimay відрізняються зовнішньою простотою та стильним дизайном. Відсутність додаткових деталей у конструкції щітки робить виріб більш гігієнічним, оскільки рівні та гладкі поверхні не схильні до розмноження та скупчення бактерій. Поверхня щітки гладка, але вона не ковзає у мокрих руках.

Переваги Trimay Black Charcoal Toothbrush:

- Чинить антибактеріальну дію.

- Екологічно безпечна для здоров'я зубів, не травмує ясна.

- Відновлює природну білизну зубів.

- Не містить бісфенол А (BPA).

- Сертифіковано відсутність 8 шкідливих речовин (SGS).

- Повна відсутність протипоказань.

- Підходить для людей із слабкими яснами.

- Мінімалістичний дизайн, орієнтований на зручність використання.

- Забезпечує якісне чищення у міжзубних просторах.

Нанести зубну пасту на суху щітку. Рекомендований час чищення зубів: 2-3 хвилини. Після застосування промити зубну щітку водою. Зберігати у вертикальному положенні робочою частиною вгору. Стоматологи рекомендують міняти щітку раз на 1-2 місяці та щоразу після перенесених інфекцій порожнини рота та дихальних шляхів.
Матеріали: основа PP, щетина PBT

Довжина: 18 см

Вага: 21 г

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари