Всі категорії
Додати товар

Набір міжзубних щіток gum softpicks advanced, 30 шт. з коробкою

280 грн
Опис

Тридцять йоржиків допоможуть швидко і ефективно впоратися із залишками їжі, нальотом на зубах – причинами зубного каменю – у важкодоступних місцях ротової порожнини. Щіточки дозволяють опрацювати навіть незначні міжзубні відстані та будь-які ортодонтичні конструкції.

Показання до застосування:
Інтердентальні щітки різних розмірів призначені для більш ретельного догляду за зубами та яснами. З їхньою допомогою можна швидко, безболісно і зручно видаляти залишки їжі, колонії бактерій, пігментацію від різних барвників (чай, кава, вино, тютюн, фрукти, ін.) з міжзубних зазорів та ортодонтичних механізмів. Розміри щіток від найменшого 0,6 мм до найбільшого 2 мм дозволяють добре очистити брекети, місця їхнього кріплення до поверхні зуба, дуги, ретейнери, імпланти, протези.

Єршики помірної жорсткості використовуються для масажу ясен, покращення кровообігу, видалення бактерій з-під зубодесневой лінії. Допомога. Пристосування можна локально наносити мазі та різні лікувальні склади на віддалені куточки ротової порожнини, у ясенні кишені.

Технічні характеристики GUM SoftPicks Advanced:

Виробник GUM (Японія)

Призначення Догляд за брекетами, Чищення міжзубного простору

Класифікація Аксесуари для догляду за ротовою порожниною

Призначення Набір йоржиків для чищення міжзубних відстаней та ортодонтичних механізмів.

Жорсткість середня

Вікові обмеження 12+

Кількість – 30 штук

Переваги міжзубних щіток GUM SoftPicks Advanced у наборі з 30 штук:

Наявність гнучкої, зручної щетини для того, щоб

для акуратного видалення нальоту, вибивання залишків їжі та масажу ясен

Можливість гнучкої щетини (матеріал - синтетичний каучук) легко з'єднаються між більшістю зубів, продуктивно видаляючи зубну бляшку, де часто починаються захворювання ясен, і звичайна зубна щітка туди не досягає

Наявність вигнутої конструкції Soft-Picks Advanced для легкого досягнення зніманням будь-якої ділянки ротової порожнини, з включенням важкодоступних задніх зубів

Наявність довшої ручки для забезпечення покращеного зчеплення, що забезпечує користувачеві зручність та результативне керування під час гігієнічної процедури.

Наявність конічного наконечника для ідеального очищення між маленькими та ширшими міжзубними просторами.

Можливість простого використання з ортодонтичними виробами, зубними мостами та імплантантами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари