Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Косметичне мило

139 грн
Опис

1.Косметичне освітлююче мило для вмивання обличчя з альфа арбутином THALIA, 110 г Опис товару Мило з альфа-арбутином делікатно освітляє шкіру, вирівнює її тон, ефективно позбавляє пігментації. Надає шкірі більш сяючого та здорового вигляду. Не містить шкідливих для здоров'я речовин. 2.Косметичне антивікове мило для вмивання обличчя з колагеном THALIA, 110 г Опис товару Мило з колагеном є ідеальним антивіковим доглядом за обличчям. За регулярного застосування воно допомагає шкірі виглядати більш зволоженою, підтягнутою, м'якою та еластичною. Не містить шкідливих для здоров'я речовин. 3. Косметичне глибокозволожуюче мило для вмивання обличчя з гіалуроновою кислотою THALIA, 110 г

Опис товару
Мило з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою забезпечує глибоке очищення шкіри обличчя та її інтенсивне зволоження. За регулярного використання надає шкірі більш сяючого, здорового та підтягнутого вигляду, сприяє синтезу колагену, допомагає зменшити видимість зморшок і заломів.
Не пересушує шкірний покрив. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

4. Косметичне нормалізуюче мило для вмивання обличчя з ніацинамідом THALIA, 110 г

Опис товару
Мило з ніацинамідом та вітаміном В5 підтримує належний водно-жировий баланс епідермісу, допомагає звузити пори та робить шкіру більш гладенькою. Допомагає в боротьбі з чорними цятками, подразненнями та пігментацією, зміцнює захисний бар'єр шкіри і надає обличчю здорового вигляду. Вітамін В5 благотворно впливає на подразнені ділянки шкіри.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

5. Косметичне відлущуюче мило для вмивання обличчя з кислотами THALIA, 110 г Опис товару Мило з пілінгуючими AHA (альфа-гідроксикислота) та BHA (бета-гідроксикислота) має властивості м'якого скрабу та дбайливо відлущує омертвілі клітини з поверхні шкіри. Оновлює та освіжає шкірний покрив, ефективно бореться з пігментацією, допомагає зберегти шкіру молодою та м'яких якенькою. Не містить шкідливих для здоров'я речовин. Характеристики Бренд THALIA Вага 110 г Запобіжні заходь Зберігати в сухому та недоступному для дітей місці подалі від сонячного світла та тепла. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій звернутися до лікаря. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Застосування

Для зовнішнього використання вранці та/або ввечері нанести на обличчя м'якими круговими рухами, попередньо спінивши в долонях. Залишити мильну пінку на обличчі на 3 хвилини. Змити великою кількістю води. Використовувати регулярно.

Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА

Склад (INCI):
Пальмат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, віддушка, альфа-арбутин, гліцерин, хлористий натрій, тетранатрію етидронат, тетранатрій ЕДТА, бензилсаліцилат, ліналоол.

Стать
Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Антивікове Зволоження