Всі категорії
Додати товар

Цифрова камера 4k 48mp з цифровим зумом 16x цифровий фотоапарат

6620 грн
Опис

- Високоякісна цифрова камера: чудова цифрова камера може записувати відео з роздільною здатністю 4K/30FPS і знімати 48-мегапіксельні зображення. 3-дюймовий надчіткий екран підтримує поворот на 180 градусів. Цифрова камера підтримує 16-кратний цифровий зум, якого досить для ваших фото. Високоякісна цифрова камера може поліпшити ваші враження.
- Функція паузи відео та функція автофокусу: цифрові камери підтримують функцію паузи записування. Вам просто потрібно натиснути кнопку паузи та знову натиснути запис, щоб продовжити записування відео. Ця цифрова камера підтримує функцію записування з автофокусом. Будь ласка, тримайте об'єкт знімання на відстані 10 см, щоб забезпечити різкість знімання. Заздалегідь натисніть кнопку камери для автоматичного фокусування (без оптичного збільшення).
- Функція вебкамери та записування під час заряджання: ви можете використовувати функцію вебкамери цифрової камери для відеочату або потокового передавання в реальному часі. Цифрова камера може передавати файли, під'єднавши її до комп'ютера через USB-кабель. Цифрова камера підтримує заряджання під час використання, тому вам не потрібно турбуватися про те, що цифрова камера розрядиться під час використання.
- 【Цифрова камера з розширеними можливостями камери】 Цифрова камера має безліч функцій, включно з циклічним записом, безшумним записом, покадровим записом, інтервальним записом, що заповнює світло камери, спалахом камери, екран увімкнення/вимкнення дисплея. Цифрова камера обладнана акумулятором і підтримує перевертання екрана, що зручно для селфі.
- 【Поради】 Якщо у вас виникнуть проблеми, зв'язково з нами в будь-який час, і ми всі проясним для вас якнайшвидше. Цифрові камери обладнані картою пам'яті micro SD на 32 ГБ і підтримують карту пам'яті microSD обсягом до 128 ГБ, підтримують зовнішній мікрофон і під'єднання до штатива. (Мікрофон, штатив до комплекту не входять)

Опис

Назва кольору: синій

Технічні характеристики:
Фото мат/розмір: Формат: JPG; Роздільна здатність: 3M, 5M, 8M, 12M, 20M, 24M,
30M, 48M (програмна інтерполяція)
Формат/розмір відео: формат: Роздільна здатність MP4: 4K_3840X2160 (30FPS),
2.7K_2688X1520 (30FPS), FHD 1920X1080 (60FPS), FHD_1920X1080 (30 кадрів на
секунду), HD_1280 x720 (120/60/30 кадрів на секунду).
Зум: 16-кратне цифрове збільшення
РК-екран: 3,0-дюймовий дисплей
Діапазон фокусування: 1,0 м ~ нескінченне
Діафрагма/ фокусна відстань: фіксований об'єктив F/3,2, f = 7,36 мм
Носій інформації: зовнішня SD-карта, максимум 128 ГБ (не входить до комплекту)
HDMI: підтримка
Зовнішній Мікрофон: Підтримка
Джерело живлення: літій-іонний акумулятор.
Мова: англійська (за замовчуванням), німецька, французька, іспанська,
італійська тощо В

комплекте:
1 цифрова камера.
1 карта Micro SD місткістю 32 ГБ.
1 х літій-іонний акумулятор.
1 х USB-кабель.
2 перехідники.
1 посібник користувача (англійська мова не гарантована).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари