Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Міцний чохол із клавіатурою chesona для ipad 10-го, регульована підставка на 15-180°,...

1014 грн
Опис

Розкладка клавіатури англійська

Пошкоджена заводська коробка
МАЄ ПОШКОДЖЕННЯ ЗАВОДСЬКА КОРОБКА

Про цей товар

- 【Сумісність】 Ця Bluetooth-клавіатура для iPad сумісна з 10,9-дюймовим iPad 10-го покоління 2022 (номер модели: A2696/A2757/A2777). Будь ласка, уважно перевірте модель свого iPad перед купівлею.
- 【Багатосценовий режим】Залежно від ваших різних потреб використання ви можете використовувати ландшафтний режим, портретний режим або режим ручної поклажі (зніміть чохол із клавіатурою). Щоб iPad краще Тримався, переконайтеся, що слот Apple Pen розміщений зверху або праворуч під час використання iPad у альбомній або портретній орієнтації.
- 【Чудовий захист】Посилений захист iPad і Apple Pen для повного покриття. Закрийте чохол, і магнітна клямка на краю надійно зафіксується. Запобіжіть випадковому пошкодженню. Ідеально впорядковує вашу Apple Pen: вона відкривається над слотом для картки, щоб її було легко дістати.
- 【Знімний магніт】Чохол для iPad 10,9 дюйма (10-го покоління, 2022 р.) надійно кріпиться до задньої частини клавіатури за допомогою вбудованого магніту, завдяки чому iPad залишається на місці та не хитається під час використання.
- 【Повністю регульована підставка】Вільно регульована підставка на 15-180° для точного регулювання та комфортної роботи. Готовий до використання в офісі, вдома чи кафе.
- 【Підсвітка】Регульована 7-колірна та 3-рівнева яскравість підсвітки дає змогу комфортно друкувати за яскравого або приглушеного освітлення. Відчуйте захопливий досвід набирання тексту на клавіатурі з регульованою підсвіткою.
- 【Клавіатура «все в одному»】Продуманий дизайн підвищує зручність використання. Розкрийте творчий потенціал за допомогою точного трекпаду з підтримкою декількох жестів і повного набору ярликів iOS. Повні 3-4 години роботи з увімкненим зарядним пристроєм Type-C забезпечать надтривалий час роботи в режимі очікування, так що ви зможете повернутися до улюблених занять.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий