Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Принтер epson m1120 (c11cg96405)

4100 грн
Опис

Виробник: Epson
Тип техніки: Принтери
Тип принтера: Струменеві
Кількість кольорів: 1
Максимальний формат: A4

Монохромна Фабрика друку Epson М1120 — це компактний і зручний у використанні струменевий принтер із великими ємностями для чорнила об'ємом замість картриджів. Завдяки своїй унікальній конструкції Фабрика друку Epson M1120 дає змогу друкувати документи з рекордно низькою собівартістю, а завдяки використанню пігментного чорнила відбитки миттєво висихають і не розмазуються під час потрапляння води або механічним впливу.

Рекордно низька собівартість друку
Завдяки великим ємностям і контейнерам із чорнилом по 120 мл ви зможете надрукувати великий обсяг документів за рекордно низькою ціною: всього 20 копійок за документ формату А4.

Один контейнер із чорнилом місткістю 120 мл постачається в комплекті разом із пристроєм. Завдяки цьому вже зі стартового комплекту чорнила можна роздрукувати до 5 000 документів, що, безсумнівно, дасть змогу заощадити й істотно знизить вартість володіння пристроєм.

Високий ресурс витратних матеріалів
Витратними матеріалами до Монохромної Фабрики друку слугують тільки контейнери з чорнилами високим ресурсом. Так одного контейнера з чорним чорнилом вистачить на друк 6000 ч/б документів А4.

Висока якість друку та надійність
Монохромні принтери та БФП серії «Фабрика друку Epson» — це унікальне поєднання надійної п'єзоелектричної технології друку Epson Micro Piezo і друкувальної конструкції з вбудованими ємностями для чорнила замість картриджів. Ця система дає змогу друкувати чорно-білі документи чудової якості на високій швидкості та з низьким енергоспоживанням.

Зручність роботи та безпечне транспортування пристрою
Завдяки вбудованій у корпус чорнильній ємності Epson M1120 компактні та легко вписуються навіть в обмежений робочий простір. А фронтальне розташування цієї ємності дає змогу легко визначити рівень чорнила та зручно перезаправляти пристрій. Крім того, під час заправляння неможливо забруднити — завдяки спеціальному клапану на контейнері чорнила не проливаються повз (система «Ink lock»).

Нова гарантія на Монохромну Фабрику друку Epson
Підтвердженням високої надійності Фабрики друку Epson M1120 є надання гарантії на 12 місяців або 100 000 відбитків2

Чудова якість друку документів
Під час друку пристрій використовує унікальне пігментне чорнило Epson, яке забезпечує:

Чіткий текст і графіку на звичайному папері;
Відбитки миттєво висихають;
Не змащуються під час виділення маркером;
Не розтікаються в разі потрапляння води;
Компактні розміри
Ще компактніші розміри та стильний дизайн дають змогу розмістити пристрій у будь-якому робочому просторі та допомагає заощадити місце на робочому столі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Друк:
Чорно-білий
Продавець
andryay277035
andryay277035
Була

Схожі товари