Всі категорії
Додати товар

Ювелірні міні портативні ваги на 500 г mh-500 series функція тари 5 од кухонні аптечні

450 грн -36% 290 грн
Опис

Ювелірні ваги на 500 грам, міні-портативні ваги MH-500 Series з функцією тари та автоматичним калібруванням з Німеччини.
Нові, в захисній плівці. Батареї в комплекті. Комплектація і стан на фото.
Без елементів живлення можна придбати трохи дешевше.
Підходить для зважування дрібних предметів, таких як ювелірні вироби, монети, трави, спеції та ліки.

【ВИСОКА ТОЧНІСТЬ БЕЗ ПОМИЛОК ІЗ ПІДСВІТЛЕННЯМ】Ємність цифрових кишенькових ваг становить 500 г, Великий РК-дисплей із блакитним підсвічуванням для легкого читання навіть у похмурих умовах.
【5 РІЗНИХ ОДИНИЦЬ ВИМІРЮВАННЯ】Міні харчові ваги включають в себе найбільш звичайні режими одиниць, вони перетворюють одиниці вимірювання в грам / унцію / gn / ct / tl за секунди. Вам зручно вибрати потрібну одиницю, натиснувши кнопку «ОДИНИЦІ».
【ПОРТАТИВНИЙ ДИЗАЙН ТА ЛЕГКА ВАГА】 Лаконічний дизайн, кишеньковий розмір і невелика вага дозволяють легко брати з собою портативні ваги.
【МАТЕРІАЛИ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ ТА УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ】Цифрова шкала в грамах, розроблена з поверхнею з нержавіючої сталі, захисною кришкою, яку можна вийняти та використовувати як лоток для зважування об’єктів більшого розміру. Кнопка тарування використовується для обнулення ваги на поверхні, кнопка PCS використовується для підрахунку великої кількості.
Портативний і компактний розмір дозволяє легко носити і використовувати в дорозі.
Виготовлений з нержавіючої сталі для міцності та довговічності.
Легко відкалібрувати та постачається з калібрувальними вагами.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий