Всі категорії
Додати товар

Акумуляторна машинка для стрижки катишків (катишек) gemei gm-231

260 грн
Опис

Речі мають властивість втрачати свій святковий вигляд. Через прання, частою шкарпетки улюблена кофта не виглядає більше яскраво і покривається катишкамі. Використовуючи кондиціонер для білизни, можна повернути свіжість, але, прибрати небажані ворсинки, допоможе акумуляторна машинка, призначена саме для цього. Gemei GM-231 ідеально підходить і впорається з цією роботою.

Зовнішній вигляд
Механізм апарату укладено в пластиковий корпус. Машинка невеликого розміру зі зручною ручкою і головкою середніх розмірів оснащена металевою сіточкою для збору катишків. Найважливішою відмінністю від схожих агрегатів є те, що він підключається до електричної мережі.
У комплекті йде:

Машинка Gemei.

Щіточка для чистки апарату.

Захисна кришка.

Картонна коробка, в яку упаковується пристрій.

Перед покупкою необхідно перевірити наявність всіх складових.

Принцип роботи
Апарат працює дуже просто. Головка при зіткненні з тканиною усуває збилися в грудочки волокна таким способом:

Волокна, що збилися в грудочки, потрапляють в сіточку за отвором.

Зрізаються лезами, що знаходяться за сіткою та обертаються по колу.

Коли леза створюють обертання утворюється потік повітря, призначений для втягування ворсинок всередину пристрою. Опинившись зрізаними, вони переміщаються в відведений контейнер, розташований на корпусі. Сам збірник зроблений з прозорого пластика, тому завжди можна простежити за наповненням. Варто пам'ятати, що при заповненні на 80% і більше, необхідно почистити машинку. Для такої маніпуляції слід зняти контейнер і очистити його від катишков.

Застосування машинки
Використовувати пристрій можна не тільки для відновлення свіжого вигляду одягу, але також для очищення дивана, штор або крісел, пледів і килимів від небажаних ворсинок і збилися волокон. Важливо пам'ятати, що при очищенні варто бережно ставитися до тканини біля швів, блискавок і гудзиків.

Використання для тканин
При здійсненні такої покупки виникає питання про тканини, до яких можна застосовувати подібний пристрій. Машинка Gemei GM-231 добре підходить для прибирання катишков з: синтетики, вовни, бавовни, трикотажу, мережива, ковроліну.
Добре підійде якщо потрібно зрізати затяжку на делікатній тканині, а також машинка видаляє витягнулися нитки з оббивки меблів.

Переваги
Розробники Gemei GM-231 створили гарний пристрій для зборів катишков, його плюсами можна називати:

Роботу з усіма тканинами.

Збір ворсинок на меблях.

Компактність.

Зручну ручку.

Підключення до електромережі.

Завдяки цим властивостям вибір на користь апарату Gemei очевидний. Машинка Gemei GM-231 має пластиковий корпус і гострі леза, здатні очистити і освіжити будь-яку поверхню будь то кофта або диван. Сама машинка виглядає стильно і яскраво. Апарат простий в роботі, при цьому видалення небажаних утворень не займе багато часу. Gemei слід обслуговувати, прибирати ворсинки, що накопичуються в контейнері, тоді вона прослужить довго.

Технічні характеристики:

Діаметр сіточки: 50 мм.

Харчування: Вбудований акумулятор.

Потужність: 5 Вт.

Комплектація:

Машинка Gemei.

Захисна кришка.

Щіточка для чищення.

Картонна коробка.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари